Ny venstrekant til Haslum – Haslum

Ny venstrekant til Haslum

Matias Landsrød Haug (19) kommer fra Tønsberg Nøtterøy og har skrevet en treårskontrakt med Haslum. Dermed danner Matias og juniorlandslags-kollega Even Haugli Haslums fremtidige duo på venstrekanten.

– Dette blir spennende. Jeg har hørt mye godt om Haslum – både om det sportslige og om miljøet i spillegruppen. Bra for meg at Haslum kom på banen nå som moderklubben allerede har rykket ned. Jeg ser frem til fortsatt spill i den øverste divisjonen, forteller Matis som har god tro på Haslum gjennom playoff-kampene.

– Matias er en ung, lovende, talentfull og fremadstormende kantspiller. Da de mest etablerte spillerne forlot Tønsberg Nøtterøy tidligere i sesongen grunnet store økonomiske problemer, har han tatt vare på sjansen og imponert på parketten. Med en treårskontrakt er Matias med i Haslum langsiktige planer og samarbeid, sier en godt fornøyd Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno om 19-åringen.

ENERGI

Matias tar sikte på å flytte fra Nøtterøy i løpet av sommeren. Jakten på hybel er allerede i gang. Utenom håndballen jobber han i barnehage, noe han også tar sikte på ytterligere et år.

At han skal dele og konkurrere om spilletid med og mot Even Haugli, ser han bare som en positiv utfordring.

– Det blir god matching på treninger. Konkurranse og utfordring vil heve nivået på oss begge. Men selvfølgelig håper jeg også at jeg kan bli en viktig del av laget og vil være til å stole på. Jeg skal være med å spre god energi i laget, sier 19-åringen som selvfølgelig har en drøm en gang i fremtiden av å kunne leve av idretten sin i en klubb ute i Europa.

Velkommen «om bord», Matias.