– Ekstra mye står på spill – Haslum

– Ekstra mye står på spill

Søndag avgjøres det – om Haslum kan sikre kontrakten til fortsatt spill i den øverste divisjonen eller må ut i «strafferunde» (les: ytterligere kvalifiseringskamper) når de møter Kristiansand borte.

– Ja, det blir en tøff kamp – en knokkelkamp slik som ved de foregående møtene mellom lagene. Ingen tvil om det. Vi har spilt fem kamper mot dem denne sesongen, inklusive treningskamper. Vi har tapt alle fem. Derfor er det på tide å vinne det sjette møte mellom lagene. Ja, det står ekstra mye på spill, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Søndag klokken 18.00 er det avkast i Aquarama mellom hjemmelaget Kristiansand og Haslum. Fjellhammer er allerede klar for fortsatt spill i REMA 1000-ligaen. Søndagens motstandere kjemper om den andre direkte plassen til fortsatt spill i den øverste divisjonen. Begge lagene står med fire poeng. Haslum må vinne. Uavgjort holder ikke da sørlendingene går foran på innbyrdes oppgjør.

NERVER

Tom-Eirik frykter ikke at nerver skal spille dem et puss.

– Vi har spilt flere viktige kamper denne sesongen. Faktisk har vi prestert best da det har stått mest på spill.

– Men, legger han til og fortsetter: – Vi må opp på vårt beste nivå og ha fokus på vårt eget spill. Samtidig er vi avhengig av å stoppe deres distanseskyttere. Så får vi telle opp etter 60 minutter. Vi gleder oss.