Kniven på strupen – Haslum

Kniven på strupen

Ja, så brutal er sannheten. Haslum  ta poeng mot Fjellhammer i onsdagens playoff-kamp i Nadderud Arena. Hvis ikke må de ut i en ren kvalifiseringskamp mot det vinnende laget fra playoff-gruppen for 1. divisjon.

BILLETTER I APPEN ELLER PÅ HHK.WOOW.NO.

– At Fjellhammer allerede er klar for REMA 1000-ligaen neste sesong, kan slå begge veier. Man vet aldri hva motstanderen tenker da. Men det vi vet, er at vi må gjøre vår jobb.

Det sier en krystallklar Haslum-trener, Tom-Eirik Skarpsno. Hans lag har to kamper igjen i playoff-spillet. Først hjemmekamp mot Fjellhammer. Med poeng her blir det en helt avgjørende bortekamp mot Kristiansand på søndag. 

Haslum og Fjellhammer har møtt hverandre tre ganger denne sesongen. Og Haslum har vunnet alle tre; senest for en og en halv uke siden i playoff borte i Lørenskoghallen.

– Den statistikken skal vi holde ved like pluss at vi også skal levere en god utgave av Haslum-laget, tenker jeg.

OPPFORDRING TIL PUBLIKUM

Men det betinger at Haslum må være på hugget når dommerne blåser kampen i gang, ikke slik de gjorde mot Kristiansand og var på etterskudd gjennom hele kampen – også da sluttsignalet gikk.

– Vi har lagt depping og skuffelse bak oss. Det får vi ikke gjort noe med. Vi skal ha fokus på det vi kan gjøre noe med – nemlig å slå Fjellhammer, sier Tom-Eirik.

Mot Kristiansand sist onsdag kom det 601 tilskuere til Nadderud Arena. Haslum-treneren håper at det kommer minst dobbelt så mange denne onsdagen.

– Det er plass til enda flere enn det. Dere får se et heltent Haslum-lag.

Avkast er klokken 18.30.