Et kampklar Haslum – Haslum

Et kampklar Haslum

Et Haslum-lag i skikkelig god flytsone er utgangspunktet før den første playoff-kampen på hjemmebane mot Kristiansand onsdag kveld.

– Ja, vi gleder oss. Med seier over Fjellhammer (28-26) på bortebane sist søndag har vi et perfekt utgangspunkt. Denne muligheten skal vi ta vare på, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Men han vet også at Kristiansand har beseiret Haslum i sesongens to seriekamper. På Sørlandet tapte Bærums-laget med syv mål, og hjemme i Nadderud Arena rett før jul glapp seieren bare minutter før slutt med ett mål.

– Vi har absolutt noe å revansjere. Det riktige tidspunktet er nå.

Tom-Eirik rapporterer om god stemning i laget og en tilnærmet friskmeldt spillertropp. 

– Vi er i en god steam for tiden med imponerende spill, gode prestasjoner og fantastisk innsats mot både Runar i den siste seriekampen og mot Fjellhammer nå. Ja, det ser meget bra ut.

FRIR TIL PUBLIKUM

Om motstanderen sier treneren: – Kristiansand er et fysisk lag med tunge skyttere og kjappe kantspillere. 

– Nøkkelen vår er å stå veldig godt i forsvar, slik vi lyktes da vi snudde kampen mot Fjellhammer. Dessuten må vi få tempo i kampen. I tillegg føler jeg at vi har større bredde i byttene våre enn motstanderen.

Til slutt kommer Tom-Eirik med en oppfordring: – Jeg håper det blir riktige mange tilskuere og godt trøkk på tribunene, slik som mot Runar.

Kampstart i Nadderud Arena er klokken 18.30.