Seier etter en mesterlig sluttspurt – Haslum

Seier etter en mesterlig sluttspurt

Fjellhammer – Haslum 26-28 (15-14). Takket være en mesterlig sluttspurt kjempet Haslum til seg begge poengene i sin første playoff-kamp.

Fordi – Haslum gjorde det lenge vanskelig for seg selv med mange brente sjanser, svakt pasningsspill og mye undertallsspill da Bærums-laget møtte Lørenskog borte søndag kveld. Men likevel klarte de på en mesterlig måte å innhente hjemmelagets firemålsledelse med ti minutter igjen å spille. Med fire minutter igjen på kampuret sto det likt, 26-26. Flere mål gjorde ikke Fjellhammer, men derimot gjestene ved kantspillerne Stian Brevik og Leopold Nicolaus samt en veteranmålvakt av godt, gammelt merke i Trond Tjemsland. Men her skal hele laget ha kredit for en kollektiv snuoperasjon.

– Akkurat nå føler jeg bare glede ved at vi klarte å snu en trend med å tape jevne kamper til seier, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno rett etter kampslutt.

Om starten sier han: – Vi var varierende i prestasjonene og brant flere gode sjanser.

Han forteller videre at de fikk justert bort utvisningene, som alltid koster mye krefter for de gjenværende spillerne på banen. Han roser gutta for responsen han fikk der.

– Et godt forsvarsspill ble helt avgjørende for å vi klarte å dra dette i land samt gode redninger og effektivt angrepsspill. Moro at Trond kom inn og viste gamle, gode takter. Fjellhammer virket slitne mot slutten, mens vi hadde heldigvis fortsatt litt bensin igjen på tanken.

Onsdag kommer Kristiansand til Nadderud Arena.

– Denne seieren ga oss ekstra med vitaminer selv om det kostet krefter. Men selvtilliten kjennes bare god.

HASLUM – KRS, ONSDAG KL. 18:30 I NADDERUD ARENA. BILLETTER HER.

Haslum: Thomas Langerud, Trond Tjemsland – Anders Røe 6, Vegard Sørlie Tennfjord 6, Nicolay Hauge, Even Haugli, Leopold Nicolaus 3, Benjamin Hallgren 4, Håvard Johannesen, Kasper Bjanes Iversen, Stian Brevik, Henrik Bielenberg, Aleksander Høiness 5, Anders Teige Bøe 1, Martin Hovde 1, Kristian Gjestrud.

Fjellhammer: Benjamin Berg 6.

Utvisninger: Fjellhammer 3×2 min., Haslum 6×2 min.

Sted: Lørenskoghallen.