– Vi må gjenskape de gode prestasjonene – Haslum

– Vi må gjenskape de gode prestasjonene

(FJELLHAMMER – HASLUM, KL. 19:00): Søndag venter Fjellhammer borte i Haslums første play off-kamp. – Vi må gjenskape de gode prestasjonene, sier en krystallklar trener Tom-Eirik Skarpsno.

BILLETTER FÅS KJØPT HER.

– Vi må unngå å sette oss i en dårlig situasjon – det vil si sisteplassen i play off-guppen og dermed spille den helt avgjørende kampen mot det beste laget fra play off-gruppen fra 1. divisjon, sier Tom-Eirik dagen før kampen i Lørenskoghallen.

Haslum-treneren har god tro på laget sitt og at spillerne skal vise seg fra sine beste side.

– Vi har spilt fire kamper på rad i serieavslutningen med gode prestasjoner, hvor det toppet seg i den aller siste serierunden mot Runar. Fortsetter vi der vi slapp, har jeg god tro at vi skal lykkes.

Torsdag spilte Kristiansand og Fjellhammer 24-24 i deres første play off-kamp. Tom-Eirik har sett kampen i opptak.

– Fjellhammer er et tøft og fysisk lag med et aggressivt forsvarsspill. I tillegg er de ofte destruktive i sitt spill overfor sin motstander. Deres fremste angrepsvåpen er Benjamin Berg og et par fysiske strekspillere. Om uavgjort i Kristiansand var et godt resultat for oss, er vanskelig å mene noe om. I og med at vi har de interne resultatene fra seriespillet mot oss ved poenglikhet, er vi nødt til å ta de åtte poengene det totalt skal spilles om samt at vi også må ha de andre resultatene med oss.

Haslum stiller et tilnærmet fullt lag – et lag som har lagt bak seg en meget bra treningsuke. Avkast i Lørenskoghallen er klokken 19.00.