– Vår dårligste prestasjon defensivt – Haslum

– Vår dårligste prestasjon defensivt

Halden – Haslum 31-30 (16-18). Målene rant inn bakover uten at Haslum lyktes med noen mottrekk. I tillegg ble vondt til verre da Sandefjord kjempet til seg et poeng borte mot Nærbø og sendte Bærums-laget på direkte nedrykksplass.

– Brutalt, sa en irritert og skuffet Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno til Direktesport rett etter kampslutt da poenget glapp seks sekunder før kampslutt.

– En kamp hvor marginene går mot oss – vår desidert dårligste prestasjon defensivt denne sesongen, la han til.

For med 48 sekunder igjen i Remmenhallen sto det 30-30 mellom lagene. Hjemmelaget hadde det siste angrepet. Seks sekunder før slutt kom nådestøtet; en flyver fra Halden og pang i mål.

JAGENDE ETTER

Haslum begynte imidlertid kampen best og var det førende laget frem til pause. Vegard Sørlie Tennfjord gjorde åtte av sine totalt ti mål.

Etter hvilen var det Halden som hadde overtatt energien. Og etter bare fire minutter var Halden i føringen for første gang i kampen. Dermed ble Haslum jagende etter og klarte å komme ajour med et snaut minutt igjen av kampen. Men det ble med forsøket.

– Vi har muligheten til å avgjøre kampen. Vi spiller oss til opplagte sjanser, men vi brenner altfor mange av dem. Når det er sagt, scorer vi tross alt 30 mål, oppsummerer Tom-Eirik på telefon fra Halden.

Tabellutfordrer Sandefjord reiser hjem fra Nærbø med et poeng. Det betyr at Sandefjord går foran Haslum på innbyrdes oppgjør, og skyver Bærums-klubben ned på direkte nedrykksplass.

– Nå må vi ha poeng i de to gjenstående kampene. Ingen tvil om det.

Haslum: Thomas Langerud, Trond Tjemsland – Anders Røe 2, Vegard Sørlie Tennfjord 10, Nicolay Hauge 1, Even Haugli, Leopold Nicolaus 6, Benjamin Hallgren 1, Håvard Johannsen, Kasper Bjanes Iversen, Stian Brevik 3, Henrik Bielenberg, Aleksander Høiness 3, Anders Teige Bøe 2, Martin Hovde 2, Kristian Gjestrud.

Halden: Truls Erik Grøtta 8.

Utvisninger: Halden 3×2 min., Haslum 2×2 min.

Tilskuere: 316 i Remmenhallen.