Toårskontrakt for sist ankomne – Haslum

Toårskontrakt for sist ankomne

Anders Teige Bøe (22) har kun spilt fem kamper i Haslum-drakten, men likevel nok til å overbevise trenerteamet om at han er ønsket med videre.

– Dette er bare kjempegøy. Jeg bare gleder meg. Det viser at jeg har gjort noe riktig på den korte tiden, stråler gla’gutten Anders etter å ha signet en toårskontrakt med Haslum.

Grunnet store økonomiske problemer i Tønsberg Nøtterøy fristilte klubben en rekke spillere, der i blant den 197 centimeter høye og den 109 kilo kraftfulle venstrehåndskytteren for rundt en måned siden. Bakspilleren og Haslum ble i første omgang enig om at han skulle fortsette karrieren i Bærums-klubben ut inneværende sesong. Nå er avtalen forlenget med to år med virkning fra 1. juli.

NY TOÅRSKONTRAKT: Anders Teige Bøe blir i Haslum.

– I den korte stunden Anders har vært her, har han trivdes og gjort sine saker bra. Da var det også naturlig å kunne tilby han flere sesonger, også med tanke på at Benjamin (Hallgren) forsvinner til Frankrike etter denne sesongen. Vi har manglet en spilletype som Anders, en kraftfull distanseskytter på høyre backplass. Generelt er det en knapphet på denne posisjonen i norsk håndball, forteller Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno og legger til:

– Anders er en positiv fyr, bare 22 år gammel, og han har fremtiden foran seg. Han vokser med oppgavene og leveransen blir bare bedre og bedre. Dessuten passer han godt inn i Haslums DNA.

GI JERNET

Fem kamper og syv mål er det blitt, så kort, etter debuten i Haslum-drakten i februar.

– For det første ble jeg tatt veldig godt imot av både spillere og dem rundt laget – en fantastisk gjeng. Jeg følte meg velkommen fra dag en. Selv om det ikke har blitt så mange kamper, føler jeg at jeg kommer mer og mer inn i det gjennom treningene. Så får jeg håpe på flere kamper også, forteller Anders som fikk sin motivasjon ytterligere skrudd opp gjennom toårskontrakten med Haslum.

– Den er helt på topp. 

Frem til sommeren vil Anders fortsette med å pendle Nøtterøy og Nadderud Arena. Nå er 22-åringen på boligjakt. Fra sommeren håper han på å ta med seg flyttelasset til en hybel i Bærum (og trenger innspill/tips). Men først skal han og resten av gjengen gi jernet i de tre gjenstående seriekampene i REMA 1000-ligaen.

– Vi skal gi jernet. Det skal jeg love deg. Alt er mulig.