Nærbø med stor respekt for Haslum – Haslum

Nærbø med stor respekt for Haslum

(HASLUM – NÆRBØ, ONSDAG KL. 20:00): Haslum og Nærbø er «milevis» fra hverandre på tabellen, men laget fra Jæren tar Bærums-laget på største alvor.

Haslum ligger som lag nummer 11 og kjemper om å overleve på det høyeste nivået, mens Nærbø ligger som lag nummer fire og er i medaljekampen. Onsdag møtes de i Nadderud Arena.

– Ja, de som tar lett på å møte Haslum hjemme i Nadderud Arena, tar skammelig feil og vil lett få seg en kjempeoverraskelse. Vi har stor respekt for Bærums-laget, bedyrer Nærbø-trener Heine Ernst Jensen.

At Nærbø for tiden ligger på en fjerdeplass i REMA 1000-ligaen og Haslum kjemper om å unngå direkte nedrykk, betyr ifølge den danske treneren at dette blir garantert en tøff og jevn match da begge lagene har mye å spille om. Han minner også om at Nærbø var heldige da de møttes i høst og rogalendingene dro det lengste strået med seier 31-30 i sluttsekundene. 

SIST HJEMMEKAMP: Da ble det tett og jevnt, og for første gang denne sesongen trakk Haslum det lengste strået i en jevn kamp. I morgen håper Tom-Eirik Skarpsno & Co. på reprise. FOTO: Hege Bjanes

– Det var vel den eneste gangen vi ledet kampen. Jeg skal innrømme at det resultatet ikke var helt rettferdig, sier en ydmyk Jensen og fortsetter:

– At vi ligger på en fjerdeplass, skyldes at vi har vært inne i en god periode. Men vi har som sagt stor respekt for Haslum, og er fullt klar over at det blir tøft i Nadderud Arena. Haslum vil kjempe for to poeng i jakten på en kvalifiseringsplass – så laget har absolutt masse å spille om. Når det er sagt, gleder vi oss til kampen.

GOD START

På de tre siste kampene har Haslum vunnet to av dem. Laget har imidlertid hatt en tendens til å åpne svakt og komme tidlig bakpå hæla vis a vis motstanderen. 

– Det må vi unngå, selvfølgelig. Mot Bækkelaget sist gikk det fint fra start – så vi satser på reprise på en ny god start, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Han er enig med Jensen om at de som tar lett på Haslum, vil kunne får seg en overraskelse.

– Vi skal selge oss dyrt og gjøre alt for å vinne. Vi stiller med tilnærmet fullt lag – friske og fine. 

Om motstander Nærbø sier Tom-Eirik: – De har god balanse i laget med gode skyttere og med gode innspill inn til strek. Vi er nødt til å demme opp for langskuddene.

OBS! Kampstart i Nadderud Arena er klokken 20.00. Billetter i appen eller på hhk.woow.no.