Felt av egne feil – Haslum

Felt av egne feil

Bækkelaget – Haslum 34-30 (18-15). Tett, jevnt og spennende kamp til tross – utvisninger og offensive tekniske feil felte Haslum i jakten på sårt trengte poeng.

For det startet så riktig bra i Nordstrand Arena for Haslum. Thomas Langerud reddet syvmeter allerede etter 30 sekunders spill og gjestene ledet 3-1 med en spiller mindre på banen. Og etter åtte minutters spill hadde Haslum scoret syv mål, like mange mål som de scoret på en hel førsteomgang mot Fjellhammer i forrige serierunde – og de rød ledet kampen med fire mål. Likevel var det hjemmelaget som gikk til pause med tre måls ledelse.

Hjemmelaget fortsatte å score mest etter hvilen, selv om Haslum aldri ga opp og prøvde å hente inn Bækkelagets ledelse. Men Bærums-laget kom aldri nærmere enn tre mål bak på det nærmeste.

– Oppsummer kampen, Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno:

– Det svinger veldig. Denne gangen får vi en god start. Men så kommer det en periode der Bækkelaget kontrer på oss. Videre kaster vi bort flere muligheter helt unødvendig. Derfor blir poengene igjen i Oslo.

– I kveld fikk laget ditt nok en haug med utvisninger (ni for å være nøyaktig). Hvorfor topper Haslum denne statistikken i REMA 1000-lagaen?

– Vi spiller fysisk tøft, men vi får litt for mange utsvinger. Vi må bli mer kyniske på hvilke type utvisninger vi tar. Munnbruk er eksempelvis helt unødvendige utvisninger.

Det er fire serierunder igjen og åtte poeng å spille for. Allerede onsdag kommer lag nummer fire på tabellen, Nærbø, til Nadderud Arena. Etter søndagens serierunde innehar Haslum fortsatt en plass blant de tre lagene som må ut i kvalifiseringsspill.

– Ja, nye tak. Det er bare å samle energi og møte Nærbø med friskt mot.

Haslum: Thomas Langerud, Trond Tjemsland – Anders Røe 5, Vegard Sørlie Tennfjord 1, Nicolay Hauge, Even Haugli 4, Leopold Nicolaus 1, Nicolai Strickland 4, Benjamin Hallgren 4, Håvard B Johannesen, Stian Brevik 3, Henrik Bielenberg, Aleksander Høiness 4, Anders Teige Bøe, Martin Hovde 1, Kristian Gjetsrud.

Bækkelaget: Trym Johnsen 7.

Dommere: Magnus Myri Nygren, Andreas Daviknes Borge.

Utvisninger: BSK: 5×2 min., Haslum: 9×2 min.

Bane: Nordstrand Arena.