Poengjakten fortsetter – Haslum

Poengjakten fortsetter

Det strammer seg til i serieinnspurten. Søndag spilles nok en svært viktig kamp for Haslum som jager full pott når de møter Bækkelaget borte.

– Vi skal angripe den kampen med all in, sier en klar hovedtrener, Tom-Eirik Skarpsno.

Haslum kommer fra to strake seire – mot Fjellhammer hjemme og Tønsberg Nøtterøy borte.

– Igjen en viktig kamp. Men klart to strake seire gir selvtillit i laget. Vi har absolutt muligheter til å plukke med oss to poeng på søndag. Igjen gjelder det å ha fokus på egne prestasjoner. Vi må spille som i de andreomgangene vi gjorde mot Kolstad og Fjellhammer. Da kan vi slå hvilket som helt lag, sier treneren.

SKADE

Motstander Bækkelaget har slitt med skader. Men laget er i ferd med å få noen av dem tilbake i spill igjen.

– Også Bækkelaget har noe å spille for, som gir en ekstra nerve i kampen. De jager en plass i sluttspillet, mens vi håper å ta et ytterligere steg vekk fra nedrykksstreken.

I den siste kampen for Haslum, Fjellhammer hjemme i Nadderud Arena, fikk matchvinner Aleksander Høiness seg et trykk (les: smerter) i albuen, noe som har holdt juniorlandslagsspilleren ute fra treninger i noen dager. Nå rapporteres han i lett trening igjen.

– Vi har god tro på at Aleksander spiller på søndag. Prognosen er bra, melder Tom-Eirik.

Avkast i Nordstrand Arena søndag klokken 18.00.

PS!

Fra neste sesong skal det være 12 lag i REMA-1000-ligaen/eliteserien igjen. Åtte lag kan konsentrere seg om sluttspillet. Tre lag rykker rett ned, mens ett lag (vinner av 1. divisjon) rykker rett opp. Da er det tre plasser igjen å slåss om. Derfor spilles det puljespill med dobbelt serie i både REMA 1000-ligaen (lag nr. 9, 10, 11) og i 1. divisjon (lag 2, 3, 4). De to beste lagene i eliteserie-sluttspillet beholder plassen. Det dårligste laget spiller kvalifiseringskamper (best av tre) mot det beste laget av de tre i 1. divisjon. Vinneren av denne kampen spiller i REMA 1000-ligaen/eliteserien neste sesong.