– Ingen undervurdering av motstanderen – Haslum

– Ingen undervurdering av motstanderen

Søndag spiller Haslum borte mot Tønsberg Nøtterøy – et lag som har mistet en hel startoppstilling. Men Tom-Eirik Skarpsno lover ingen undervurdering av motstanderen.

– Dessuten er vi ikke i posisjon til det, legger Haslum-treneren raskt til.

Søndagens motstander og tabellnabo fra Vestfold er i sportslig oppløsning grunnet store økonomiske problemer. Spiller etter spiller har forlatt klubben – deriblant har Anders Teige Bøe kommet til Haslum.

– Dette handler om to lag med to ulike forutsetninger. Men begge lagene trenger sårt poeng. For første gang må vi tåle å være favoritter. Det betyr en helt annen oppladning fra vår side. Og viktig – vi er ikke i noen posisjon til å undervurdere motstanderen. Vi har dessverre opplevd å prestere dårlig mot svakere lag. Her en det kun en ting som gjelder – fullt fokus gjennom 60 minutter. For oss handler det om hva vi får til som lag og at vi tørr å angripe kampen, sier Haslum-treneren.

Mot Kolstad for noen få dager siden kjente nykommer Anders Teige Bøe til en liten låsing i ryggen mot slutten av første omgang. Dermed lot trenerteamet Anders hvile i andre omgang. Men den tidligere Tønsberg Nøtterøy-spilleren er rapportert klar igjen og vil entre Nøtterøyhallen i Haslum-drakt. Mot trønderne åpnet han målkontoen for sitt nye lag. Det er bare å fortsette med å sette inn (les: score) nye innskudd (les: mål) på kontoen.

Avkast i Nøtterøyhallen er klokken 18.00.