Treårskontrakt for Even Haugli – Haslum

Treårskontrakt for Even Haugli

Even Haugli (17) kom inn som reserve i høst. Stortalentet på venstrekanten grep sjansen. Nå er 17-åringen belønnet med en 3-årskontrakt med Haslum.

– Dette er veldig, veldig gøy. Dette viser at jeg har gjort noe riktig og at Haslum har troen på meg – som igjen tilrettelegger slik at jeg kan bli så god som mulig, sier en smilende og godt fornøyd Even Haugli.

Også sjefen selv, trener Tom-Eirik Skarpsno, smiler fornøyd.

– Even er en svært spennende og lovende spiller. Han fikk i høst ved en tilfeldighet 1. fiolinrollen på elitelaget da både Stian (Brevik) og Oscar (Skinnarland) ble skadet samtidig.

KJEMPEUTVIKLING

Per i dag har Even spilt 19 kamper og gjort 21 mål i A-lagsdrakten. I tillegg har han vært innkalt på landslagsamling (LM04).

– Moro. Det gjelder å ta vare på sjansene på de kampene man blir slengt utpå, sier den 192 centimeter høye 17-åringen som til daglig går i andre klasse ved Dønski Toppidrett Håndball.

– Even har levert supert fra første trening og første kamp. Han har siden i høst virkelig hatt en kjempeutvikling. Gjennom trening på juniorlaget og elitelaget har han tatt enorme steg. Han er dessuten en ekte Haslum-gutt – så det var en «no-brainer» å signere en avtale med ham, sier treneren.

«Jeg får bare lyst til å trene enda mer og enda hardere.

Even Haugli (17) – signerer 3 år med Haslum

– Jeg får bare lyst til å trene enda mer og enda hardere og fortsette med å ta vare på sjansene når de kommer. Jeg ser frem til å utvikle meg både som individuell spiller og som lagspiller i Haslum. At jeg må bruke tid og ofre bort andre ting, det er ingen problem for meg. Det er det verdt, sier kantspilleren som har en tvillingbror Eirik (med tre innhopp på A-laget) og en søster Maren som også spiller håndball i Haslum – så se opp for flere spennende talenter fra Haugli-familien.

– Vi kommer til å se mye fra Even i Haslum-drakten i årene fremover, konkluderer Tom-Eirik.