«Alle mann til pumpene» – Haslum

«Alle mann til pumpene»

Nå må både spillere, trenere og tilskuere mobilisere når Haslum møter Kolstad hjemme i Nadderud Arena onsdag.

Med utgangspunkt i tabellen er nærmest hver eneste kamp utover vinteren/våren som en cupfinale for Haslum – klubben med blant annet tre seriemesterskap og fire norgesmesterskap på cv’en sin. Nå må og skal det mobiliseres i Haslum-land – både fra spillere og fra oss som holder med laget. Vi trenger hver enkelt av dere tilbake i Nadderud Arena igjen. Spillerne har lovert å brette opp ermene.

Hva med deg? Heldigvis har korona-restriksjonene blitt lagt vekk. Det betyr at dere igjen kan innta vår hjemmearena. Vi håper virkelig at dere kjenner deres besøkelsestid og heier Haslum frem til seier og to meget, meget viktige poeng. Billetter kjøper du i appen eller på hhk.woow.no

– Ja, vi trenger helt klart støtten fra publikum. Nå som koronarestriksjoene er borte, håper jeg virkelig at folk kommer og lager trøkk. Det er alltid best å spille for fulle tribuner og fullt trøkk fra et engasjert publikum som løfter oss frem til seier, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

VEGARD TILBAKE

Mot Bergen i Haukelandshallen for snart en uke siden, manglet Haslum to sentrale spillere i strekspiller Vegard Sørlie Tennfjord (korona) og målvakt Thomas Langerud (syk).  Slik det ser ut nå er Vegard tilbake i manesjen igjen mot Kolstad. Der imot er det fortsatt litt usikkerhet med ungdomslandslagsmålvakten.

Da onsdagens duellanter møttes i Kolstad Arena i oktober sist høst, leverte Haslum en meget god forestilling (vant 30-20). Blant annet scoret kant-ekspressen Nicolai Strickland hele åtte mål.

– Ja, vi lyktes godt i den kampen. Nå må vi gjenta den bedriften. Vi må få kampen inn i vårt spor – det betyr at vi må gjøre det vi er gode på, sier Haslum-treneren.

– Og det blir spennende med ny mann på laget; høyre bakspiller Anders Teige Bøe. Vi vet at ting tar tid, men uansett gir han oss nye dimensjoner.

Avkast i Nadderud Arena onsdag klokken 18.30.