Billetter til Haslum – Kolstad – Haslum

Billetter til Haslum – Kolstad

Onsdag venter en viktig hjemmekamp for Haslum. Nå kommer hardtsatsende Kolstad på besøk til Bærum, og vi husker vel alle hvordan motsatt oppgjør endte i høst?

Da drev Thomas Langerud trønderne til vanvidd og ble banens gigant i Kolstad Arena. Det endte til slutt med kalassifrene 20-30 og to poeng på Haslum-konto.

Nå kommer samme lag til Nadderud Arena onsdag kl. 18:30. Denne gang har også Haslum med seg nysigneringen Anders Teige Bøe i troppen. Han gjennomførte søndag kveld sin første økt med sine nye lagkamerater, og det venter ytterligere to håndballøkter før kampen skal spilles.

– Vi er klare. Nå har vi fått landet etter en middels prestasjon i Bergen og går til kamp klare for å legge ned enda større innsats og heve prestasjonen vår i alle ledd, sier trener Tom-Eirik Skarpsno.

BILLETTER TIL KAMPEN FINNER DU I HASLUM HÅNDBALLKLUBB-APPEN ELLER HER.