Anders Teige Bøe til Haslum – Haslum

Anders Teige Bøe til Haslum

Anders Teige Bøe (22) er klar for Haslum. Allerede søndag er den kjevhendte bakspilleren på sin første trening i Nadderud Arena.

Tekst: Stein Halvorsen

– Jeg gleder meg, sier den 197 centimeter høye og 109 kilo tunge kraftskytteren med stor entusiasme og legger til:

– Jeg er glad for at Haslum har gitt meg muligheten til fortsatt spill på det øverste nivået.

ANNEN TYPE SPILLER

Grunnet store økonomiske problemer i Nøtterøy har Vestfold-klubben fristilt sine spillere. 

– Da muligheten åpnet seg, dessverre for norsk håndball får jeg si, så vi muligheten til å hente Anders – en back up for Benjamin (Hallgren), men han er også en annen type spiller som vi mangler i laget etter at Felix (Lunde) er langtidsskadet, forteller Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

– Anders er en utpreget kraftskytter med god fysikk, legger treneren til.

SPILLEKLAR

Mandag 14. februar stenger overgangsvinduet for norsk håndball. Det betyr at Anders er spilleklar til Haslums neste kamp, hjemme i Nadderud Arena mot Kolstad nå på onsdag. Men allerede i morgen søndag er 22-åringen på sin første trening med sine nye lagkamerater.

– Jeg stiller, selvfølgelig. Jeg er innstilt på en pendlertilværelse mellom Nøtterøy og Bærum. Det tar bare en time hver vei, så det er ikke så ille, smiler Anders lurt som til daglig jobber hos Elkjøp Tønsberg.

Søndag om en uke spiller Haslum borte mot gamleklubben Nøtterøy – som skal fullføre sesongen til tross for at syv-åtte spillere har forlatt klubben etter fristillelsene. Men denne gangen skal Anders ta på seg den rød Haslum-drakten.

– Jeg skal innrømme at det blir litt spesielt etter neste fire år i den klubben. 

Men Anders er profesjonell og skal bidra med sitt for at Haslum spiller seg opp på en sikker plass på tabellen. 

Avtalen varer i første omgang ut denne sesongen. Så vil partene sette seg ned å diskutere den videre kursen.