Tomhendt hjem fra Bergen – Haslum

Tomhendt hjem fra Bergen

Bergen – Haslum 29-26 (14-15). Haslum fikk seg en real trøkk både på borte- og hjemmebane. I Bergen måtte laget reise tomhendt tilbake. Hjemme i Bærum måtte førstevalgene Thomas Langerud og Vegard Sørlie Tennfjord kaste inn håndkleet rett før avreise grunnet sykdom.

Og det når det gjelder som mest – kampen om å overleve i den øverste divisjonen.

Det ble en blytung start for Haslum i Haukelandshallen. På de åtte første skuddene til Haslum reddet Bergens-målvakten hele seks av dem, mens hjemmelaget var produktive fremover på banen. Det ble heller ikke noe bedre da målfarlige Benjamin Hallgren måtte ta ti minutters hvile etter ti minutters spill grunnet en kraftig takling fra en Bergens-spiller.

Men gjestene klarte mesterlig nok å samle seg de siste minuttene før hvilen og kunne gå til pause med ett måls ledelse.

Etter hvilen fortsatte Haslum å lede med et og to mål, helt til det gjensto ti minutter av kampen. Før kampen ble det sagt at Bergen har slitt de ti siste minuttene i kampene sine. Men det gjaldt tydeligvis ikke onsdag kveld. Bergen avsluttet sterkest og vant med tre mål.

– En veldig ujevn kamp fra oss, inkludert en dårlig start – men bra de siste ti minuttene før hvilen.  Andre omgang starter bra, men vi mister hodet og spiller rotete. Totalt sett blir den individuelle leveransen for dårlig, oppsummerer Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno før han og laget setter seg på nattoget hjem til Østlandet.

PS: Vegard Sørlie Tennfjord testet positiv på korona. Thomas Langerud hadde omgangssyke.

Haslum: Trond Tjemsland, Alexander Lein Martinsen – Anders Røe 5, Nicolay Hauge 2, Lasse Sunde Lid, Even Haugli, Leopold Nicolaus, Nicolai Strickland 3, Benjamin Hallgren 4, Håvard Johannesen, Stian Brevik 5, Henrik Bielenberg 1, Aleksander Høiness, Philip Skjerve Slette 1, Martin Hovde 4, Kristian Gjestrud.

Bergen: Sebastian Mossestad 5, Birk Inselseth 5.

Utvisninger: Bergen 2×2 min., Haslum 3×2 min.

Tilskuere: 289 i Haukelandshallen.