Trond er tilbake: – Har vært noen lange måneder – Haslum
Haslum - Kristiansand

Trond er tilbake: – Har vært noen lange måneder

Endelig skal målvaktsveteranen Trond Tjemsland entre håndballparketten igjen. Det gjør han når Sandefjord kommer til Nadderud Arena i kveld kl. 18:00.

For det har vært litt av en sesong for den nå 33 år gamle skuddstopperen.

Tidlig fikk han problem med sitt kne og etter nærmere undersøkelser var det menisken som ikke spilte på lag. Ikke lang tid senere skulle han pådra seg et brudd i fotbladet.

Dog, det er ikke første gang målvaktsveteranen har vært satt ut av spill. Som noen kanskje husker; i 2013 ble han sint på seg selv i en treningskamp og slo til tverrliggeren. Resultatet: Brukket hånd. Det kan du lese mer om her.

Men i kveld er han altså tilbake. Trolig er det Thomas Langerud som får sjansen fra start, en annen målvakt som har grepet sjansen han har fått i Tjemslands skadefravær og spilt seg inn på rekruttlandslaget.

– Det har vært gøy å følge utviklingen hans gjennom sesongen. Han kom fra en sesong med lite spilletid til plutselig skulle spille masse denne. Jeg synes han har taklet det fint og det har vært kult å følge med på, sier Tjemsland.

Og i kveld skal Haslums nummer 16 altså være med i kamptroppen igjen. Det skal også Haslum-kaptein Stian Brevik.

– Det blir deilig det. Det har vært noen lange uker og måneder på tribunen. Jeg har ikke fått deltatt så mye og heller ikke fått alt for mange treninger i beina enda, men det skal bli veldig gøy, fortsetter Trond Tjemsland.

– Jeg tror det blir en spennende kamp med forhåpentligvis Haslum-seier. Vi er lystne på å vise oss frem fra en god side igjen.

BILLETTER I HASLUM HÅNDBALLKLUBB-APPEN ELLER HER.