Tre nye år for Aleksander Høiness – Haslum

Tre nye år for Aleksander Høiness

(HASLUM – SANDEFJORD, SØNDAG KL. 18:00 I NADDERUD ARENA): Stortalentet og ungdomslandslagsspiller Aleksander Høiness (19 ½) har signert for tre nye år med Haslum.

– Det er jeg veldig, veldig glad for, stråler Aleksander Høiness og legger til:

– Jeg føler at jeg har hatt en veldig god utvikling som spiller i høst, noe jeg selvfølgelig håper kan fortsette. Da er det også naturlig å signere for tre nye år.

SMILER OVER NY KONTRAKT: Aleksander Høiness.

MER SPILLETID

Aleksander kom til Bærums-klubben som 12-åring fra Ullern Håndball, nærmest som et ubeskrevet blad. I dag er han 19 ½ år og har utviklet seg enormt. Per i dag har han til sammen spilt 46 obligatoriske kamper og scoret 56 mål for Haslum. På de to første sesongene gjorde han 16 mål på 27 innhopp. Bare i høst denne sesongen har han gjort 40 mål på 19 kamper (serie og cup).

– Jeg har fått mye mer spilletid og er med i både angrep og forsvar. Det er stor overgang for en som mest har sittet på benken og gjort diverse innhopp.

– Aleksander har hatt en veldig fin utvikling denne sesongen. Han er ung og har fremtiden foran seg. Han blir god begge veier på banen, Aleksander er en spiller vi ønsker å bygge opp og utvikle videre i Haslum. Derfor har vi signert tre nye år med ham – 2022/23, 2023/24 og 2024/25-sesongene, forteller trener Tom-Eirik Skarpsno.

Med tre nye år i Haslum-drakten har ikke barndomsdrømmen eller ambisjonene om en vakker dag å spille i den danske, tyske eller franske toppligaen blitt noe mindre.

– Det hadde vært fett, gliser den 195 centimeter høye bakspilleren som til daglig er student ved Universitetet i Oslo og er inne i sitt første år på bacheloren i IT.