Oppløftende generalprøve mot Drammen – Haslum

Oppløftende generalprøve mot Drammen

DRAMMEN – HASLUM (19-21) 36-36: Vårsesongen kastes i gang søndag når Haslum tar imot Sandefjord i Nadderud Arena klokken 18:00. Onsdag formiddag ble generalprøven gjennomført i Drammenshallen.

Etter en uke med mer fokus på det utenomsportslige (les: korona) og smittekarantene enn håndball, var de aller fleste tilbake i aksjon mot Kristians Kjelling DHK.

Og det var bortelaget – for anledningen i lyseblått – som satte liv i kampen. Tidlig opparbeidet gjengen til Tom-Eirik Skarpsno seg en femmålsledelse.

Den økte og økte og var i det meste oppe i 10 mål, før Drammen anført av Sindre Aho kappet innpå samtidig som Haslum rullerte godt på laget.

Til pause gikk gjestene med ledelse med to mål, 21-19.

– En veldig positiv omgang fra oss inntil vi ble litt komfortable halvveis ut og slapp oss ned. Kontraspillet satt også, sier trener Ole Andreas Sverre.

I andreomgang bølget det frem og tilbake, men det var Haslum som førte mesteparten av kampen. Drammen kom a joúr rundt 10 minutter før slutt. Derfra og ut byttet lagene mål.

Til slutt endte det 36-36 i det som kan sies å være en oppløftende generalprøve før søndagens hjemmekamp.

– Absolutt. Vi tar med oss mye positivt, men merker at vi må være enda mer disiplinerte i returløpet og samarbeid målvakt-forsvar.

Det ble ikke ført kampstatistikk fra Drammen – Haslum.

PS! Gledelig var det å se kaptein Stian André Brevik tilbake på parketten igjen. Venstrekanten satte flere baller i nettet bak André Bergsholm Kristensen og nøyde seg med ca. 45 minutter denne gang.