Ny koronasmitte i Haslum – Haslum

Ny koronasmitte i Haslum

Ikke før var den første koronakarantenen tilbakelagt for Haslum-spillerne før nye og flere tilfeller av smitte har dukket opp i laget. Kveldens treningskamp mot Kolstad er avlyst.

Dermed må Bærums-laget ut i en ny karanteneperiode. Forrige gang (to uker siden) var det kun en spiller som var smittet, men hele laget gikk ut i karantene. Nå er det opptil flere spillere samt trenere. Klubben melder imidlertid om at ingen er blitt alvorlige syke denne gangen heller, hverken blant spillere eller trenere inklusive Tom-Eirik Skarpsno.

Søndag om en uke er REMA 1000-ligaen i gang igjen. Haslum tar imot Sandefjord hjemme i Nadderud Arena. Bærums-laget har en enorm utfordring med å komme seg vekk fra direkte nedrykk og opp på en sikker plass og spill på høyeste nivå også neste sesong.

– Vi må bare forholde oss til mye smitte i Bærum kommune og i Haslum for tiden. Vi må bare gjøre det beste ut av situasjonen – ikke det vi ikke kan gjøre noe med. Koronasmitte gjelder flere lag enn oss, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno. 

Han er ganske sikker på at seriestarten går som normalt.

– I løpet av neste uke får vi tilbake spillere igjen, slik at treningene går som oppsatte med dem som blir fortløpende friskmeldt igjen. Per i dag kommer vi ikke til å søke om utsettelse av søndagens kamp. Men vi skal i løpet av helgen sende en orienteringsrapport til forbundet. Mandag skal for øvrig alle klubbene ha møte med forbundet. Så får vi avvente eventuelle nye beskjeder.

Onsdag skal Haslum etter planen spille treningskamp mot Drammen i Drammenshallen med start klokken 15.30.

Også Juniorlaget til Haslum; spillere, trenere og oppmenn, er rammet av koronasmitte og må ut i karantene. Heller ikke her er det meldt om noe alvorlig sykdom.