Haslum i korona-karantene – Haslum

Haslum i korona-karantene

Utfordringene står nærmest i kø for Haslum. Gjennom høstsesongen har flere nøkkelspillere vært ute med skader. Rett over nyåret var trener Tom-Eirik Skarpsno maks uheldig og skled på isen – brukket håndledd pluss operasjon. Og nå er spillere og trenere satt i karantene etter positiv pcr-test i laget.

– Dette gjør ikke akkurat situasjonen noe bedre for oss, sukker Tom-Eirik Skarpsno.

Vedkommende spiller som teste positivt deltok i mandagens treningsøkt. 

– Vi tolker det dithen at alle som var med på økten mandag blir definert som kontakter. Det betyr karantene og at vi ikke kan ha felles aktiviteter i uke 2, opplyser treneren.

KORT OPPSTART

Grunnet EM er det seriepause på seks uker. Denne tiden hadde Tom-Eirik og kompani tenkt til å bruke godt.

– Ja, vi var akkurat kommet i gang etter juleferien til å forberede oss til kommende kamper. «OA» (Ole Andres Sverre) og Erlend (Mamelund) ledet treningene den første uke i det nye året, mens jeg satt hjemme og fortsatt er sykemeldt på grunn av håndleddsbruddet. Og skadde spillere som Stian (Brevik), «Leo» (Leopold Nicolaus) og Trond (Tjemsland) kom tilbake igjen på trening. Tanken var at vi skulle prioritere fysisk trening og forbedre kontringsspillet vårt. Med karantene setter en stopper og gjør ikke situasjonen bedre for oss.

Per dato står en treningskamp på timeplanen. Fredag 21. januar kommer Drammen til Nadderud Arena.

– Vi skulle gjerne ha avtalt flere treningskamper. Men per dato er det spillestopp i 1. divisjon. Og vi er ikke så interessert i å spille treningskamper mot de lagene vi skal møte etter VM-pausen.

I henhold til terminlisten spiller Haslum sin første seriekamp i 2002 søndag 6. februar mot Sandefjord hjemme i Nadderud Arena.