Ville seg ikke denne gangen heller – Haslum

Ville seg ikke denne gangen heller

Haslum – Drammen 26-33 (12-19). Haslum prøvde, men det holdt hverken til poeng eller avansement på tabellen denne gangen heller.

Første del av første omgang hang Haslum godt med. Ja, hjemmelaget ledet til og med ved et par anledninger. De gjenværende minuttene før pausen rushet Drammen i fra motstanderen og la allerede der grunnlaget for borteseier.

Annen omgang startet Haslum offensivt og satset alt fremover i spill syv mot seks. Også denne gangen nærmet de seg motstanderen i målprotokollen, men igjen var Kristian Kjellings mannskap sterkest over 60 minutter.

Anders Røe, som har vært ute en vinternatt før, oppsummerer kampen:

– Vi starter bra. Men igjen gjør vi dumme utvisninger og kommer bakpå. Og når det først butter, ja da butter det veldig mye. Fryktelig irriterende.

Om høstsesongen sett under ett oppsummerer veteranen:

– Helt klart under pari. Vi har tapt for mange jevne kamper. Når det er sagt, har vi gjort unna de tøffeste kampene nå.

Om Anders kan spå om fremtiden (les: vårsesongen), sier han:

– Det blir beintøft for at vi skal holde oss. Nå får vi heldigvis litt tid på oss. Det er seriepause frem til februar. Men vi skal holde oss – helt klart. Jeg har vært med på dette to ganger tidligere, slik at troen har jeg.

Inn fra sidelinjen kommer Drammen-treneren. På spørsmål om han tror om Haslum klarer seg, svarer han:

– Det håper jeg da. Vi vil ha med Haslum i toppen. Laget har slitt med skader og dermed har det vært tøft å omstille spillere i nye roller. Laget er både for godt og har for gode spillere til å rykke ned.

Haslum: Thomas Langerud, Alexander Lein Martinsen – Anders Røe 7, Vegard Sørlie Tennfjord 2, Nicolay Hauge, Lasse Sunde Lid, Even Haugli 3, Nikolai Strickland 6, Benjamin Hallgren 4, Håvard Johannesen, Kasper Bjanes Iversen, Henrik Bielenberg, Aleksander Høiness 4, Martin Hovde, Kristian Gjestrud, Morten Gjestrud.

Drammen: Herman Vildalen 7.

Utvisninger: Haslum: 5×2 min., Drammen: Ingen.

Tilskuere: 50 i Nadderud Arena.