– Alt er mulig i Haslum – Haslum

– Alt er mulig i Haslum

Tross sportslig motgang og langvarige skadeproblemer er Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno optimist foran tirsdagens seriekamp mot Drammen hjemme i Nadderud Arena.

– Alt er mulig, sier vi Haslum. Jeg er alltid optimistisk på det som kommer. Men når det er sagt, blir det selvfølgelig tøft, sier Haslum-treneren dagen før den siste seriekampen før jul.

– Vi spilte godt mot Drammen da vi møtte dem i seriekamp tidligere i høst på bortebane – selv om det endte med et tomåls-tap, legger han til.

SELGE OSS DYRT

Haslum har bare en dag på å forberede seg på. Lørdag kom laget hjem fra Sørlandet en gang etter midnatt. Tirsdag er det på’n igjen.

– Det viktigste for oss er å forberede oss på hva Drammen kommer med av ulike forsvarsspill.  Der har de vært gode i år. Et par nøkkelpunkter – vi må få treffe på distanseskuddene fra Vlidalen og tempokjøringen fra Sørheim. Men aller viktigst blir vårt eget offensive spill slik at Drammen ikke får kontringer på oss, forklarer Tom-Eirik som minner om at tirsdagens motstander er for tiden Norges nest beste håndballag før han legger til:


– Men vi skal selge oss dyrt. Ett poeng til oss er ren bonus.

PS: Benjamin Hallgren (suspendert) og Vegard Sørlie Tennfjord (uteglemt på kampskjema) sist mot Kristiansand, er igjen kampklare.

Avkast i Nadderud Arena er klokken 18.30. Kampen kan du se på direktesport.no.