Vondt ble til verre på Sørlandet – Haslum

Vondt ble til verre på Sørlandet

Kristiansand – Haslum 37-30 (18-15). Etter en relativt jevn første omgang, ble forskjellen mellom lagene bare større og større utover i annen omgang.

Hjemmelaget scoret de to første målene i Aquarama, mens gjestene ble naturlig nok jagende etter. Til tider var Haslum et, to, tre mål bak, ja sågar midtveis i omgangen var de fire mål bak. Men Haslum samlet seg og tok nesten innpå ved et par anledninger – en omgang det meste ble bare nesten.

Annen omgang startet også med to scoringer til Kristiansand først. Men gapet opp til lederlaget ble bare større og større utover omgangen. Etter drøyt halvspilt omgang ledet Sørlandslaget med hele ti mål og hadde full kontroll. Dog kan det føyes til at Haslum prøvde seg med en liten sluttspurt, men igjen ble det med bare nesten.

– Ut ifra forutsetningene gjør vi flere positive ting. Men problemet er stabiliteten vår. Da blir det vanskelig å henge med samtidig som vi treffer for dårlig defensivt, oppsummerer Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno rett før han og spillerne setter seg i bussen sent lørdagskveld og en lang, mørk og kjedelig busstur venter dem før de når Bærum engang etter midnatt.

PS: Anders Røe, som vikarierte som høyre bakspiller for en suspendert Benjamin Hallgren, imponerte med hele ti scoringer – alle satt med høyrearmen.

Haslum: Thomas Langerud, Alexander Lein Martinsen – Anders Røe 10, Nicolay Hauge 2, Lasse Sunde Lid, Even Haugli 3, Nikolai Strickland 3, Håvard B. Johannesen 1, Kasper Bjanes Iversen 1, Henrik Bielenberg 1, Aleksander Høiness 4, Erik Svendsen, Martin Hovde 5, Kristian Gjestrud, Morten Gjestrud.

Kristiansand: Erik Köpp 9.

Utvisninger: Kristiansand 2×2 min., Haslum 4×2 min.

Sted: Aquarama, ingen tilskuere.