– Vi skal være litt gale – Haslum

– Vi skal være litt gale

Haslums storscorer Benjamin Hallgren er krystallklar foran onsdagens kamp mot Elverum hjemme i Nadderud Arena: – Vi skal gi jernet og være litt gale.

Den kjevhendte bakspilleren, med stor målappetitt og høy smertegrense, legger raskt til:

– Vi skal slå dem på egen vilje og eget tenningsnivå. Vi klarte å slå Elverum i serien forrige sesong som eneste lag – så alt er mulig.

DÅRLIG VALUTA

Benjamin Hallgren har gjort 41 mål på de seks siste kampene. I kampen mot Fjellhammer gjorde han imponerende ti mål alene. Totalt har han gjort 76 mål, noe som plasserer han som nummer ni på toppscorerlisten blant lagene i REMA 1000-ligaen.

– Mange mål av deg, Benjamin, men det har ikke blitt så mange poeng for laget?

– Nei, men vi har likevel gjort noen gode kamper. Og i november hadde vi to spillere med på «Månedens lag» i Vegard Sørlie Tennfjord og Nicolai Strickland. Men vi har ikke fått så mye valuta for pengene som vi hadde håpet på. Fortsatt svir ettmåls-tapet mot Nærbø for en uke siden. Vi burde faktisk tatt med oss begge poengene hjem fra Rogaland.

– At Tønsberg klarer å karre til seg ett poeng mot Nærbø for bare noen dager siden, er ikke heldig for oss og gjør jo ikke vår tabellposisjon noe bedre – snarere tvert imot. Haslum og Tønsberg bytter plass under og over streken. 

– Vi må bare tenke på oss selv. Jeg har hele tiden sagt at det blir jevnt fra femteplass og nedover – det tror jeg fortsatt på.

SERIELEDER

Onsdag står den suverene serielederen på motsatt banehalvdel i Nadderud Arena. 

– Jeg regner med at samtlige Haslum-spillere gir jernet. Vi skal bare tenke på oss selv og slippe ned skuldrene, sier den kjevhendte storskytteren som i kampen mot Bækkelaget for to uker siden viste at han har en meget høy smerteterskel. Et stykke ut i andre omgang fikk han en kjempesmell i høyre tommel og var ute av spill i drøye ti minutter. Så entret Benjamin banen igjen. På sine to første bytt scoret han to mål samt gjorde enda et mål like før full tid.

– Ja, det gjorde j….. vondt. Derfor satt jeg på benken så lenge også. Inne i kroppen pumpes det mye adrenalin – jeg hater å tape, sier osteopaten som håper å kunne starte opp sin egen klinikk i Drøbak i løpet av våren.

Avkast i Nadderud Arena er klokken 18.30. Kampen vises på Direktesport.