– Bare nesten – igjen – Haslum

– Bare nesten – igjen

Nærbø – Haslum 31-30 (14-16). Haslum var to sekunder unna å stjele med seg et poeng. To sekunder før full tid avgjorde hjemmelaget.

Rett etter kampen sa en meget skuffet Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno til Direktesport-tv:

– Det ble bare nesten – igjen. Og vi manglet kvalitet og vi hadde ikke de berømmelige marginene på vår side i tillegg til at vi gjorde for mange enkle feil bakover.

Han fikk også spørsmål om dommerne og svarte kort:

– Skrekkelig dårlige.

AVGJØRELSEN

For gjestene åpnet kampen best i Nye Loen, scoret det første målet og var stort sett i føringen gjennom hele førsteomgangen. Ja, tre minutter før hvilen ledet bæringene sågar med fire mål. Men igjen utnyttet hjemmelaget feil i de bakre rekker og knappet innpå Haslum med to mål.

Andreomgang startet Haslum med en spiller utvist, en tominuttersperiode Nærbø igjen utnyttet effektivt. Haslum samlet seg igjen og syv minutter senere ledet de med tre mål. Med ett minutt igjen av kampen på stillingen 30-30 gikk Haslum i angrep. Trenere og spillere ble enige om å avslutte med spill syv mot seks. Med 25 sekunder igjen på klokken blokkerte hjemmelaget skuddet fra Anders Røe. Da var det Nærbø som hadde matchball og kunne avslutte kampen i angrep. To sekunder før full tid avgjorde Nærbøs Tord Haugseng seriekampen til sin fordel.

En god halvtime etter sluttsignalet utdyper Tom-Eirik sine kommentaret til klubbens hjemmeside:

– Vi har ikke kvalitet nok i forhold til de feilene vi gjør slik at vi ikke kan reparere disse. Vi må også være mer disiplinerte.

Om dommerkommentaren sine utdyper han:

– De avgjorde ikke kampen. Men igjen går marginene imot oss pluss at vi straffes for vel mye – som igjen føles urett.

Haslum: Thomas Langerud, Alexander Lein Martinsen – Anders Røe4, Vegard Sørlie Tennfjord 4, Nicolay Hauge, Lasse Sunde Lid, Even Haugli 1, Nikolai Strickland 6, Benjamin Hallgren 6, Håvard B. Johannesen, Kasper Bjanes Iversen, Henrik Bielenberg2, Aleksander Høiness 5, Martin Hovde 2, Morten Gjestrud.

Nærbø: Tord Haugseng, Theodor Svensgård, Tord Lode – alle 5 mål hver.

Dommere: Christoffer Fjeldskår, Tim-Nicolai Fjellvang.

Utvisninger: Nærbø 3×2 min., Haslum: 6×2 min.

Sted: 724 tilskuere i Nye Loen.