Haslum på stjeletokt – Haslum
Haslum - Kristiansand

Haslum på stjeletokt

– Vi reiser over til Nærbø med stor tro på å stjele med oss poeng.

Det sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno før hans spillere skal møte Nærbø på bortebane onsdag kveld.

For Haslum har så langt i sesongen ikke innfridd egne forventninger om en topp-fem plassering. Laget ligger svært utsatt til på tabellen. Bare en noe bedre målforskjell enn Tønsberg holder Bærums-laget unna en direkte nedrykksplass for øyeblikket.

– Men vi har også spilt bra selv om flere resultater ikke har gått i vår favør. Vi stiller i Nye Loen med friskt mot, sier Tom-Eirik.

BESTRAFFING

Dersom man leser statistikken over «bestraffing lag», ligger Haslum øverst. Leser man også statistikken over «bestraffing spillere», er Haslum-spillere øverst der også med Vegard Sørlie Tennfjord som verstingen og med Anders Røe som fjerdemann og Håvard B. Johannesen som sjettemann.

– Jeg er ikke så opptatt av de tabellene. Når det er sagt, har vi fått for mange utvisninger og kanskje spesielt for mange rød kort. Men vi skal være et vondt lag å møte og vi skal ikke være snillest i klassen. Vi skal sørge for å få flest mulig opp på et tøft nivå, sier treneren.

Han er mer opptatt av hvilke spillere som kan bli med til Rogaland på onsdag.

– Uansett skal vi reise over med 16 spillere. Vi kan dele skadesituasjonen inn i tre grupper – de som er småskadet, de som 50/50-usikre og de som er definitivt ute. 

Benjamin (Hallgren, red.anm.) fikk en skade i høyre tommel mot Bækkelaget sist. Den kjevhendte spilleren måtte ta drøyt ti minutters «timeout» for å tape fingeren og ligne smerter. Så kom innpå igjen og gjorde tre mål. 

– Det var kjempegøy, sier treneren om Haslums toppscorer med åtte mål i den kampen.

Om motstanderen sier Tom-Eirik:

– Nærbø er et uforutsigbart lag å møte. Ser man på resultatene mellom Nærbø og Haslum, er resultatene sånn opp og ned for oss. 

Tør vi håpe på en ny «Kolstad-opplevelse» igjen da Haslum tidligere i høst overraskende utspilte og vant klart over trønderklubben? Vi lever i håpet. Avkast er klokken 18.00.