Morten Gjestrud tilbake i rødt – Haslum

Morten Gjestrud tilbake i rødt

Etter halvannet år på utlån til Fold er venstre kantspiller Morten Gjestrud tilbake i Haslum-drakten igjen. – Jeg gleder meg, sier 21-åringen.

– Det skal bli godt å komme tilbake til gamle trakter og kjente medspillere igjen, smiler Morten Gjestrud (og tvillingbroren til bakspilleren Kristian) som akkurat fikk sin Haslum-debut inklusive tre mål før han ble lånt ut til Fold.

– Dette er bra for Morten og bra for Haslum, sier trener Tom-Eirik Skarpsno og legger til:

– Selv om jeg aldri har trent ham, er Morten ifølge «OA» (trener-kollega og på toppbildet Ole Andreas Sverre, red.anm.) rask, kontringssterk og en god forsvarsspiller.

TRENT MYE STYRKE

Venstrekanten på Haslum er nærmest blitt rene akilles for trenerteamet. Både Stian Brevik (strekkskade) og Oscar Skinnarland (prolaps i ryggen) er ifølge Tom-Eirik ute til tidligst seriekampene starter opp igjen etter VM-pausen i februar 2022.

– Vi er avhengig av en akutt løsning på skadeproblemet. Per i dag har vi kun igjen Even Haugli – en 16-åring som ikke kan ta den store belastningen alene, sier Tom-Eirik.

Morten forteller at det ikke har blitt så mye spilletid i Fold som var forutsetningen for utlånet. Men motivasjonen og treningsviljen har vært der hele tiden og er fortsatt der. Det rapporteres at 21-åringen gjennomfører tre styrkeøkter i uken i tillegg til håndballtreningene.

– Ja, formen er meget bra, smiler kantspilleren som er spilleklar onsdag i neste uke når Bækkelaget kommer til Nadderud Arena.

– Det blir en spennende kamp. Fra tribuneplass har jeg fulgt med Haslum. Laget er inne i en flytsone nå, sier Morten som på dagtid studerer BI (finans) sammen med tvillingbror Kristian.