Haslum misbrukte sjansene – kostet ett poeng – Haslum

Haslum misbrukte sjansene – kostet ett poeng

Fjellhammer – Haslum 29-29 (13-12). – Det handler om å ta vare på sjansene, sa Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno i en time out halvveis ut i andre omgang da hans spillere lå tre mål bak. Det endte kun nesten.

Men budskapet nådde ikke helt hjem. Haslum-treneren oppsummerer etter 60 minutter::

– Vi brenner for mange klare sjanser. Det er der kampen avgjøres. Og vi er ikke kyniske nok. Da hadde vi ledet og vunnet kampen.

MÅL I SISTE TIENDEDEL

Første omgang i Lørenskoghallen var jevnspilt – dog med gjestene i føringen med et til to mål – helt til det gjensto noen få minutter til pause. Fjellhammer avsluttet sterkest og gikk til hvilen med ett måls ledelse.

Etter hvilen brukte Haslum åtte minutter til å hente inn ledelsen til hjemmelaget. Med 20 sekunder igjen på kampuret ledet Bærums-laget 29-28. I det sluttsignalet gikk klarte hjemmelaget å utligne og Haslum gikk glipp av ett viktig poeng.

– Det er ikke der vi mister seieren. Vi spilte ikke verdens beste håndball i etablert angrep i tillegg til at vi brant mange hundreprosent-sjanser. Du kan gjerne si at vi vant ett poeng ut ifra hva stillingen var da det gjensto ti minutter av kampen. Til gjengjeld tapte vi ett poeng med tanke på Fjellhammers utligning i absolutt siste tiendedel.

IMPONERT OVER 16-ÅRING

Men en spiller gledet treneren; 16 år unge Even Haugli (tre mål i kveld) som vikarierte for en skadet Stian Brevik på høyrekanten.

– Igjen er jeg veldig imponert over Even.

Tabellplasseringen ble uforandret for Haslums del – rett over nedrykksstreken.

– Jeg tenker lite på den. Selvfølgelig hadde jeg fortrukket to poeng i kveld. Men jeg synes at vi fortsatt er i steamen med tanke på de siste resultatene.

Haslum: Thomas Langerud, Eirik Haugli – Anders Røe 3, Vegard Sørlie Tennfjord 6, Nicolay Hauge 1, Lasse sunde Lid, Even Haugli 3, Nikolai Strickland 8, Benjamin Hallgren 5, Håvard B. Johannesen, Kasper Bjanes Iversen, Henrik Bielenberg 1, Aleksander Høiness 2, Martin Hovde, Kristian Gjestrud, Jonas Johansson-Kjellerød.

Toppscorer Fjellhammer: Aleksander Mitrovic og Benjamin Berg, 5 mål hver.

Utvisninger: Fjellhammer 1×2 min., Haslum 5×2 min.

Tilskuere: 305 i Lørenskoghallen.