Keeper-vikaren klar – Haslum

Keeper-vikaren klar

Alexander Lein Martinsen – 26 år, 204 centimeter og 112 kilo – skal vikariere for en skadet Trond Tjemsland i Haslum-buret.

– Jeg kjenner Alexander godt fra min trenerpeiode i Bækkelaget, sier en veldig godt fornøyd Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno om sisteskansen med fortid i Bodø, Bækkelaget, Fjellhammer (moderklubb) og nå sist i Lillestrøm.

– Vi har forhørt oss både nasjonalt og internasjonalt. At det ble Alexander, skyldes at han var raskt tilgjengelig og i tillegg har han vist at han har toppnivået inne gjennom spill i Bækkelaget og Fjellhammer. Vi er heldige som har landet en avtale med ham, legger Haslum-treneren til.

Hovedpersonen selv bare smiler og gleder seg.

– Dette blir gøy. Haslum er en bra klubb, sier Alexander Lein Martinsen og legger raskt til:

– Jeg håper at jeg kan være med å bidra til at Haslum kommer seg vekk fra dagens kvalifiseringsplass og opp på en sikker plass.

AVTALEPERIODE

Avtalen gjelder fra og med i dag – og i første omgang ut januar 2022.

– Vi må ta en opptelling da. I utgangspunktet er Trond (Tjemsland, red.anm.) ute i to-tre måneder grunnet et brukket ben i foten. 

Allerede onsdag i neste uke spiller Haslum mot Tønsberg Nøtterøy i Nadderud Arena. Grunnet overgangsregler vil debuten først finne sted onsdag 1. desember hvor Haslum møter Bækkelaget, også den kampen spilles på hjemlig grunn. I tillegg spilles det ytterligere fire seriekamper i desember før lagene tar jule- og VM-opphold.

– Jeg ser frem til debuten min i Haslum-drakten. Det blir garantert tøft å møte Bækkelaget, sier Alexander som til daglig ser mye håndball-video og gjør egne analyserer uansett lag.

– Haslum er veldig bra når de er veldig bra. Men laget må bli mer stabilt og tørre å vinne kamper, sier den 204 centimeter høye sisteskansen som stengte buret da Fjellhammer og Haslum møttes i Lørenskoghallen til seriekamp forrige sesong. Resultat: 34-28 til hjemmelaget.

På dagtid tar Alexander bachelor i trening og coaching; en PT-utdanning.

Velkommen til Haslum.