Tilbake i flytsonen – Haslum

Tilbake i flytsonen

Etter en litt trøblete sesonginnledning klinte Nikolai Strickland (24) til med åtte scoringer i siste seriekamp mot Kolstad. – Godt å være tilbake i flytsonen, smiler kantspilleren.

For både Haslum som lag og enkeltspillere som individualister fikk seg en kraftig opptur og presterte årsbeste etter 30-20 over trønderklubben – Nikolai Strickland var en av dem.

– Det viktigste var at laget vant. Alle på og rundt laget bidro til seieren, sier gla’gutten som egentlig ikke liker å snakke så høyt om egne prestasjoner. 

– Men du gjorde tross alt åtte må og ble toppscorer, Nikolai.

– Ja, jeg bidro med noen mål. Men enda morsommere var det som skjedde i garderoben etter kampen. I en time danset og feiret vi, gliser 24-åringen.

NYE RELASJONER

Både Haslum og flere spillere har kommet skjevt ut denne sesongen. Prestasjonene har gått i bølgedaler. Skader på flere sentrale spillere har tæret på.

– Laget har slitt med skader som igjen har medført til at vi ikke har fått spilt inn nye relasjoner med de nye spillerne. Det har angrepsspillet vårt lidd under. 

– Tidligere i høst har du gått målløs av banen. Det ligner ikke deg?

– Det er ikke godt å si. Men jeg har slitt litt med småskader og slitasje her og der. Men mot Kolstad kom jeg i flytsonen, takket være gode medspillere. Og en stor takk til Benjamin (Hallgren, red.anm.) som alltid setter meg i gode posisjoner.

LIKER UTFORDRINGER

At det endelig lyktes for kantspilleren forklarer han med at han fikk en god oppladning i forkant av Kolstad-kampen.

– Ikke så mye snakke om. Men jeg følte at både hodet og kroppen var med, forklarer eiendomsmegler-studenten på tredje året og som også jobber i kulissene med tv-programmet «Boligjakten». En vakker dag skal ha egne visninger og boligsalg. Og kanskje dukker han også opp som gjesteprogramleder?

– Jeg liker utfordringer. Men først har jeg planer om å spille håndball i mange, mange år til, smiler gla’gutten lurt.

Godfølelsen fra de ulike arenaene ønsker han å ta med seg videre når Haslum møter Tønsberg Nøtterøy hjemme i Nadderud Arena onsdag 17. november med avkast klokken 18.30.