Trond ute i to-tre måneder – Haslum

Trond ute i to-tre måneder

Ikke før var målvakts-veteranen Trond Tjemsland tilbake i manesjen igjen, før 34-åringen på nytt må innta sidelinjen – i to-tre måneder. I løpet av kort tid vil en erstatter være på plass.

– Kjipt, sier mannen med 452 kamper for Haslum.

– Veldig kjipt, supplerer Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Sesonginnledningen for Trond Tjemsland har mildt sag vært trøblete. Det begynte med en meniskskade, som satte ham ut i noen kamper. Noen uker senere fikk han et overtråkk i bortekampen mot Kristiansand. Det vil si man trodde det var et overtråkk. Uansett satte skaden Trond ut på sidelinjen på nytt før han igjen gjorde noen enkle innhopp – men slett ikke smertefritt.

I dag forelå svaret på MR-bildene: Brudd i et ben i foten. Det betyr et skadeopphold på to-tre måneder. Som heldigst og tidligst kan Trond være tilbake på banen en gang i februar.

– Jeg er optimist og fortsatt topp motivert, sier ulykkesfuglen som nylig fortalte at han jager 500 kamper for sitt kjære Haslum.

– Skaden setter en bremser i rekordjakten, men vi får se. Jeg får bare holde på enda litt lengre, sier Trond med et lurt smil.

I mellomtiden vil han være med å bidra fra sidelinjen og få enda litt bedre tid til de kommende eksamener.

ERSTATTER

Mens Trond har fått en trøblete start på sesongen, har målvakts-kollega Thomas Langerud fått en knallstart. Senest i bortekampen mot Kolstad var 21-åringen banens gigant i Haslum-seieren (30-20).

– Thomas skal fortsette å levere slik som mot Kolstad. Men han er veldig ung. Han kan ikke ta ansvaret alene, og han trenger litt avlastning. Jeg har pratet med Thomas om dette. Bak Thomas igjen har vi kun 17-18-åringer. Vi kan ikke legge noe ansvar på dem, forteller Tom-Eirik.

Han er allerede godt i gang med å sondre målvakts-markedet.

– Ja, jeg har konkret snakket med noen allerede for å finne en erstatter for Trond. I løpet av veldig kort tid håper vi å kunne presentere en ny målvakt, opplyser Haslum-sjefen.

Onsdag 17. november spiller Haslum mot Tønsberg hjemme i Nadderud Arena. Der vil all sannsynlig Tronds erstatter kle seg i Haslum-drakten.