– Alle skjønner alvoret – Haslum
Haslum - Kristiansand

– Alle skjønner alvoret

Onsdag går Haslum i «skyttergravene» igjen når Bergen entrer Nadderud Arena – en kamp som kan bli meget avgjørende for Bærums-klubben.

Kjøp billett i appen her (har du ikke appen? Søk opp Haslum Håndballklubb i AppStore eller Google Play)
Kjøp billett på nett her

– Alle skjønner alvoret. Vi må ha fokus på oppgavene og ikke på konsekvensene, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

– Når det er sagt, er vi usikre på hvor vi står. Vi har brukt spilleoppholdet godt. Vi har rettet på ting. Vi håper og tror på at det skal slå positivt ut på onsdag, legger Haslum-treneren til.

EN GOD PLAN

Haslum og Bergen har begge spilt syv seriekamper. Bærums-laget står bokført med to fattige poeng og ligger helt nederst på tabellen. Gjestene fra Vestlandet har tatt ett poeng mer og ligger på plass 11.

– Begge lagene har omtrent hatt den samme innledningen på sesongen. Tradisjonelt har Bergen ikke spilt så bra mot Haslum. Men Bergen har to sterke målskyttere i høyre bakspiller Birk Inselseth og i høyre kantspiller Ebbe Stankiewicz. Her må vi ha en god plan.

Tom-Eirik forteller videre at stemningen i laget er bra tross svake resultater. 

– Vi får ikke gjort noe med de kampene som allerede er spilt. Nå står vi ved planen som er lagt til onsdagens kamp.

Skadesituasjonen i Haslum er uforandret. Fortsatt er Nicolay Hauge og Felix Lunde ute. Trond Tjemsland er usikker. Henrik Bielenberg tåler fortsatt ikke 60 minutters spill.

– Vi skal posisjonere spilletiden hans etter behovene.

Både trenere og spillere håper på godt fremmøte på onsdag. 

– Selvsagt håper vi på det. Men vi ser jo helt klart at publikumsfremmøte speiler våre prestasjoner på banen, sier Tom-Eirik.

Avkast onsdag i Nadderud Arena er kl. 18.30.