Motgangen som ingen ende vil ta – Haslum
Haslum - Kristiansand

Motgangen som ingen ende vil ta

Sandefjord – Haslum 30-22 (12-10). Også poengløse Sandefjord ble for sterke for Haslum. Igjen ble det en kamp med for lavt balltempo, altfor få mål og de mange brente sjanser for Bærums-laget.

– Akkurat nå føles alt bare helmørkt ut, oppsummerte Stian Brevik til Digitalsport rett etter kampslutt i Jotunhallen.

– Vi må finne tilbake gleden igjen og få tilbake motivasjonen. Vi finner ingen løsning på det, la kantspilleren til.

JEVN START

Det begynte imidlertid bra uten det direkte finspillet fra noen av lagene. Men lagene fulgte hverandre i målprotokollen og skiftet med å lede, aldri med mer enn med ett mål. Først tre sekunder klarte ett av lagene, Sandefjord, og få til en tomåls-ledelse.

Etter hvilen scoret riktig nok gjestene først. Men så tok hjemmelaget fullstendig over. Allerede etter snaue seks minutter spill måtte Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno be om time out. Da ledet Sandefjord med seks mål. Hans spillere hadde kun gjort ett mål.

Syv minutter senere tok han time out igjen – uten at hans spillere klarte å finne noen mottrekk. Resten av andreomgangen ble bare et langt mareritt for Haslum. Det vises også på tabellen hvor Haslum nå ligger på plass 14. og aller sist.

– Skuffende og en dårlig prestasjon av oss. Dette var et langt steg tilbake fra kampen mot Kristiansand. Vi blir nervøse og engstelige. Da går det ofte slik. Vår dårligste kamp denne sesongen, oppsummerer Haslum-treneren.

Nå er det ti dager før neste seriekamp for Haslums del – Bergen hjemme i Nadderud Arena onsdag 27. oktober.

– Vi må begynne med blanke ark igjen.

Haslum: Trond Langerud, Eirik Haugli – Anders Røe 1, Vegard Sørlie Tennfjord 4, Even Haugli, Leopold M. Nicolaus 3, Nikolai Strickland 2, Benjamin Hallgren 1, Håvard Johannesen, Stian Brevik 6, Henrik Bielenberg, Aleksander Høiness 2, Binai Aziz 2, Kristian Gjestrud 1, Jonas Johansson-Kjellerød.

Toppscorer Sandefjord: Sander W. Linderud 10.

Utvisninger: Sandefjord: 3×2 min., Haslum: 4×2 min.

Tilskuere: 250 i Jotunhallen.