Bielenberg tilbake – tvillinger på banen for Haslum i morgen – Haslum
Haslum - Kristiansand

Bielenberg tilbake – tvillinger på banen for Haslum i morgen

(SANDEFJORD – HASLUM KL. 18:00): Henrik Bielenberg er (endelig) tilbake i spill igjen når en revansjelysten Haslum-gjeng setter seg på bussen til Sandefjord i morgen, søndag.

– Svært gledelig, kommenterer Haslum-sjef Tom-Eirik Skarpsno.

Foran kampen er det to lag som ligger på nedrykk som skal kjempe om de viktige to poengene i REMA 1000-ligaens 7. serierunde.

Og om det er første gang i Haslums historie vites ikke, men for første gang – iallfall på mange sesonger – stiller Haslum med en tvillingduo i kamptroppen. Det er venstrekant Even Haugli og målvakt Eirik Haugli, begge født i 2004.

– Trond (Tjemsland) tråkket over mot Kristiansand i midtuka og vi ønsker ikke å ta noen sjanser sett i lys av skadeproblemene han har hatt tidligere denne sesongen, sier Haslum-treneren.

– Når det gjelder valget av Eirik hadde vi to andre som også var i lupen. Derimot sto Eirik en veldig god kamp for 2. divisjonslaget vårt som vant mot Randesund i dag. Han plukket mye og var en av de viktigste faktorene til at juniorene vant, fortsetter Skarpsno.

Som selvsagt synes det er gøy at to tvillinger på 16 år skal ut i en eliteseriekamp sammen. Det er ikke akkurat hver dag det skjer.

– Even har vi blitt godt kjent med de siste månedene, nå får Eirik også muligheten til å være med. Fortjent og vi håper han griper sjansen, sier Skarpsno.

Les mer før-kampen-stoff her.

HASLUM-TROPPEN:

Thomas Langerud
Eirik Haugli

Even Haugli
Stian Brevik

Leopold Mortvedt
Nikolai Strickland

Vegard Tennfjord
Martin Hovde
Jonas Johansson-Kjellerød

Anders Røe
Aleksander Høiness
Henrik Bielenberg
Kristian Gjestrud
Binai Aziz
Benjamin Hallgren
Håvard Johannesen