Vondt ble til verre – Haslum

Vondt ble til verre

Haslum – Kristiansand 26-27 (13-16). Kjentes cupexiten mot Drammen sist søndag vondt, kjennes serietapet og null poeng mot Kristiansand langt verre. Sørlendingene sendte også Haslum under nedrykksstreken.

Haslum ledet 3-0. Det er vel det eneste positivet man kan rapportere fra Nadderud Arena sett med hjemmelagets øyne. Resten av de gjenstående 57 minuttene var det gjestene som var i føringen, skjønt hjemmelaget hadde muligheten til å redde et poeng 35 sekunder før full tid. Kristiansand ledet kun med ett mål. Men også det skuddforsøket mislyktes slik som en haug andre skuddforsøk.

– Vi taper fordi vi brenner helt opplagte sjanser samt at kantene lever under pari, oppsummerer Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

– I tillegg blir vi hardt straffet av dommerne, legger han til uten å utdype det noe nærmere.

Etter seks serierunder har Haslum kun erobret to poeng og har falt under nedrykksstreken.

– Jeg kommenterer ikke tabellen. Vi må og skal kun se fremover – mot søndagens kamp borte mot Sandefjord, sier Tom-Eirik.

Sandefjord ligger for øvrig helt sist med null poeng etter seks kamper.

Haslum: Trond Tjemsland, Thomas Langerud – Anders Røe 4, Vegard Sørlie Tennfjord 6, Lasse Sunde Lid, Even Haugli 1, Leopold M. Nicolaus, Nikolai Strickland 1, Benjamin Hallgren 7, Håvard Johannesen, Stian Brevik 2, Aleksander Høiness, Binai Aziz 2, Martin Hovde, Kristian Gjestrud 3, Jonas Johansson-Kjellerød.

Toppscorer Kr.sand: Øyvind Frigstad 7.

Dommere: Jo Are Johannessen, Tom Larsen.

Utvisninger: Haslum 5×2 min., Kr.sand: 5×2 min.

Tilskuere: 285 i Nadderud Arena.