Scoringssikre kantspillere klare igjen – Haslum

Scoringssikre kantspillere klare igjen

(HASLUM – KRS, ONSDAG KL. 18:30): Onsdag kommer Kristiansand til Nadderud Arena. Da får vi se et Haslum-lag med scoringssikre kantspillere i Stian Brevik og Nikolai Strickland tilbake i manesjen igjen.

– Da får vi enda flere kontringer og scoringssikre spillere pluss et litt hvassere lag i  forsvar, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno som til tross for en trist NM-exit sist søndag har fått tilbake troen og optimismen igjen. Det samme har også spillerne.

– Vi nullstilte oss allerede i garderoben etter kampen mot Drammen. Jeg kan love deg at den kampen har vi allerede glemt. Allerede søndag kveld startet vi med å ha fokus på kampen mot Kristiansand, sier treneren.

– Vi vet at vi kan spille på et brukbart nivå. Det har vi vist i andre kampen enn den vi spilte hjemme mot Drammen. Inngangen for oss er at dette er en meget viktig kamp. Vi har gjort de vanlige forberedelsene med blant annet sett video og har funnet det riktige tenningsnivået, legger han til.

UDEFINERT LAG

Han beskriver onsdagens motstander fra Sørlandet som et udefinert lag.

– Kristiansand har også hatt en tøff innledning på sesongen – slik som oss. Laget har bra og store skyttere. 

Både Haslum og Kristiansand står med kun en seier og fire tap i sesonginnledningen. Sørlendingene fikk sine første to poeng i forrige serierunde etter 36-24 over Sandefjord – et lag som Haslum møter på søndag (i Jotunhallen).

Avkast i Nadderud Arena er kl. 18.30. Billetter i Haslum Håndballklubb-appen eller på hhk.woow.no.