Flau exit i kvartfinalen – Haslum

Flau exit i kvartfinalen

(Arkivfoto. Vi har tekniske utfordringer fra leverandør til å laste opp aktuelt bilde fra dagens kamp).

Haslum – Drammen 21-36 (10-15). Trenere, spillere og publikum, ja sågar Drammens-treneren ble overrasket over at hjemmelaget røk med hele 15 mål på hjemlig grunn i NM-kvartfinalen. Dermed brast Spektrum-drømmen.

– Ja, jeg er overrasket at vi utklasset hjemmelaget såpass med tanke på at det bare var to mål som skilte oss for fire dager siden, sier Drammen-trener Kristian Kjelling.

– Flaut, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

– Ydmykende, supplerer lagkaptein Vegard Sørlie Tennfjord.

TEKNISKE FEIL

Lagene i Nadderud Arena fulgte hverandre i to minutter – på stillingen 2-2. Da sa gjestene en kraftig takk for seg. Åtte minutter senere ledet de 2-8. Hos hjemmelaget var det svært lite som klaffet. Hos gjestene klaffet det aller meste.

De fire første angrepene til hjemmelaget etter pausen endte med fire teknisk feil. De fire første angrepene til gjestene endte med fire scoringer. Svært betegnede for hele kampen. NM-spillet med finale i Oslo Spektrum var en definert målsetning foran sesongstart. På kontoret kan Haslum skilte med fire kongepokaler.

– Ja, cupen var høyt definert hos oss, sier Tom-Eirik.

– Vi kommer fra en frisk og god kamp på onsdag. Denne gangen gjør vi altfor mange tekniske feil. Etter hvilen blir alt bare horribelt. Vi står heller ikke imot bakover, forklarer lagkapteinen.

TILBAKE FRA SKADE

Tom-Eirik forteller at han tidlig i annen omgang hadde onsdagens seriekamp mot Kristiansand hjemme i Nadderud Arena i tankene. Derfor hvilte han de få etablerte spillerne som var med søndag kveld og lot ungguttene få matche seg.

– Vi taper med 15 fordi vi ikke sto med de beste, sier treneren som til tross for en svært tung kveld likevel ser frem til seriekampen med optimisme. Nikolai Strickland og Stian Brevik blir etter aller solemerker friskmeldte. Og det er 50/50 sjanse for at også Henrik Bielenberg blir friskmeldt.

– Kampen på onsdag og bortekampen mot Sandefjord på søndag blir mega viktige for Haslum. I kveld fikk vi en knekk. Men allerede i morgen er vi på hugget igjen, sier Vegard.

Ydmykelse til tross – her er et par positive opplevelser:

Lasse Sunde Lid (2004-model) scorer to mål.

Kasper Bjanes Iversen (2004-modell) debuterer og gjør sine tre første mål samt kåres til Haslums beste spiller.

Haslum: Thomas Langerud, Trond Tjemsland – Oscar Skinnarland 1, Anders Røe 3, Vegard Sørlie Tennfjord 1, Lasse Sunde Lid 3, Even Haugli, Leopold M. Nicolaus 4, Benjamin Hallgren 2, Håvard Johannesen, Kasper Bjanes Iversen 3, Aleksander Høiness 3, Philip Skjerve Slette, Binai Aziz, Martin Hovde 1, Kristian Gjestrud 1.

Toppscorer Drammen: Ola Hoftun Lillelien.

Utvisninger: Haslum 4×2 min., Drammen: 3×2 min.

Tilskuere: 602 i Nadderud Arena.