Binai Aziz gjør comeback – Haslum

Binai Aziz gjør comeback

(HASLUM – DRAMMEN, SØNDAG KL. 18:00): Grunnet den ekstreme skadesituasjonen i Haslum hentes den rutinerte playmakeren og målfarlige bakspilleren Binai Aziz (snart 36) til søndagens kvartfinale mot Drammen.

Kjøp billett i App
Kjøp billett på nett

– Ja, det stemmer, sier en godt fornøyd trener Tom-Eirik Skarpsno.

– Og jeg gleder meg selv om jeg skal innrømme at jeg ble litt overrasket da Tom-Eirik spurte meg, sier en spent Binai Aziz.

«SKJULT FORSTERKNING»: Tom-Eirik Skarpsno og Erlend Mamelund har holdt Binai Aziz´ inntreden til Haslum godt skjult. Nå er han klar, og han har trent med laget de siste tre ukene.

I første omgang skal Binai trekke på seg Haslum-drakten i en og en halv måned fremover.

– Vi har i første omgang gjort en korttidsavtale med ham. Han hjelper oss i en vanskelig skadesituasjon. Så får vi ta tingene deretter dersom skadesituasjonen ikke har endret seg stort, legger treneren til.

– Og jeg må snakke med dem hjemme. Kona har vært utrolig grei allerede, smiler Binai.

FORSTERKNING

Binai Aziz står bokført med 26 kamper og 84 mål for Haslum. Han spilte sin (hittil) siste kamp i mars 2020 mot Bækkelaget før håndballen og idretten ble stengt ned grunnet koronapandemien.

– Binai har de ferdighetene vi mangler i den skadesituasjonen vi befinner oss i for tiden. Han blir også en forsterking, sier Tom-Eirik.

Hovedpersonen er som sagt spent foran søndagens kvartfinale mot Drammen. Han har vært med på Haslum-treningene de siste tre ukene og føler at formen blir bedre og bedre.

– Jeg gleder meg til å bidra med en profesjonell innstilling, kynisme og være litt mer utspekulert samt være litt smartere, sier den snart 36 år gamle playmakeren som bodde med familien på Bekkestua sist han spilte for Haslum. Nå har familien Aziz flyttet og kjøpt seg hus i Moss. Men han jobber fortsatt i Nordea på Majorstuen.

Avkast i Nadderud Arena kl. 18:00 – billetter kjøper du i Haslum Håndballklubb-appen eller HER.