Håvard foran DHK-kampen: – Formen er god – Haslum

Håvard foran DHK-kampen: – Formen er god

Onsdag spiller Haslum seriekamp borte mot DHK. Da er det godt at forsvarssjef Håvard Johannesen har bekreftet god form i de siste kampene når laget ellers sliter med flere skadde spillere.

Håvard Johannesen fikk med seg 221 kamper for Bærums-laget i perioden 2011-18 før han søkte håndballeventyr i andre klubber. Blant annet har 27-åringen spilt en sesong hos onsdagens motstander i Drammenshallen, DHK.

– Jeg gleder meg til kampen, sier forsvarssjefen som er glad for å være tilbake i håndballen og Haslum igjen.

– Vi fikk en tøff start. Men egen form blir bare bedre og bedre. Vi har møtt DHK i et par treningskamper. Laget har gode backer og har et offensivt forsvar.

SKADER

– Vi har gjort fine kamper og har vunnet to på rad. Egentlig har vi gjort fem gode omganger, sier trener Tom-Eirik Skarpsno.

Laget hans møtte som sagt DHK to ganger i sesongoppkjøringen. Begge endte med tap.

– Vi er bedre nå enn det vi viste da. Når det er sagt, må DHK tåle favorittstemplet hjemme i Drammenshallen. Uansett blir det knalltøft, sier treneren som fortsatt er optimist til tross for at han må unnvære tre sentrale spillere; Henrik Bielenberg, Nicolay Hauge og lagkaptein Stian Brevik.

– Vi må bare bruke de kortene vi har i ungguttene. Vi har kastet dem innpå tidligere og det har gått bra, sier Tom-Eirik og nevner:

– Even Haugli kom inn i cupkampen mot Tønsberg og tok vare på muligheten. Nå får han muligheten enda en gang. Martin Hovde er tilbake. Leopold «Leo» Nicolaus har gjort sakene sine bra i det siste. Lasse Sunde Lid har vært skadet, men er tilbake i trening igjen. Jeg har ingen skrupler å hive inn Lasse om det blir nødvendig. Vi har også bakspilleren Jacob Jensen Rodahl i bakhånd.

Avkast i Drammenshallen er klokken 18.00.

Allerede på søndag møtes lagene igjen, men da handler det om kvartfinalen i NM. Den kampen spilles i Nadderud Arena kl. 18:00. Billetter i salg i Haslum Håndballklubb-appen.