Bielenberg klar mot Halden – Haslum

Bielenberg klar mot Halden

(HASLUM – HALDEN, ONSDAG KL. 18:30): Endelig er Henrik Bielenberg (26) spilleklar.  – Vi får en ekstra streng å spille på mot Halden, sier en godt fornøyd trener Tom-Eirik Skarpsno.

Storskytteren og forsvarskrigeren kom fra svenske IFK Ystad til Bærums-klubben foran denne sesongen. Men skade har satt bakspilleren ut av trening og spill.

– Vi har store forhåpninger til Henrik. Men vi skal huske på at han kun har gjennomført tre hele treninger før kampen på onsdag. I Henrik får vi en toveisspiller, forteller Tom-Eirik.

LYSPUNKT: Endelig skal Henrik Bielenberg få sin Haslum-debut. Det gjør han hjemme mot Halden førstkommende onsdag kl. 18:30.

NØKKELKAMP

Etter tre kamper står Haslum uten poeng.

– Så har vi da også møtt de antatt tre høyst tippede lagene. Halden står med fem poeng. Dermed blir dette en nøkkelkamp for oss. Vi må slå slike lag som Halden skal vi henge med og fortsatt ha som målsetning topp fem, sier treneren foran onsdagens kamp i Nadderud Arena.

Det er spesielt to spillere på Halden-laget som har utmerket seg; kantspilleren Morten Bøe Linder og bakspilleren Jonas Jensen. Førstnevnte topper toppscorerstatistikken med sine 28 mål. Jensen er nummer tre med sine 25 mål.

– Vi må selvfølgelig begrense antall mål fra disse to spillerne samtidig som vi må være oppmerksomme mot samtlige av Haldens spillere skal vi vinne. Men først og fremst må vi spille på vårt beste slik vi gjorde inni mellom mot Arendal, men i samtlige 60 minutter, og få kampen inn i vår bane, sier treneren.

Tom-Eirik opplyser ellers at de fortsatt leter etter en erstatter for skadde Felix Lunde.

– Intet nytt, men det jobbes i kulissene – men markedet er vanskelig.

Billetter kjøpes i Haslum Håndballklubb-appen eller på hhk.woow.no. Avkast kl. 18:30 i Nadderud Arena!