– Topp 5-målsetningen lever tross tap igjen – Haslum

– Topp 5-målsetningen lever tross tap igjen

Haslum – Arendal 31-35 (13-17): Heller ikke i tredje forsøk (les: seriekamp) skulle Haslum lykkes. Jumboplass på tabellen til tross – topp 5-målsetningen lever.

– Ja, topp 5-målsetningen lever tross tap igjen, sier en bestemt Haslum-veteranen Anders Røe som søndag spilte sin obligatoriske kamp nummer 460 for rødtrøyene og har totalt scoret 1.492 mål. Mot Arendal ble han sammen med Benjamin Hallgren lagets toppscorer med syv fulltreffere hver.

– At vi er poengløse etter tre serierunder bekymrer meg ikke. Vi har ikke for vane å slå hverken Elverum eller Runar borte. Når det er sagt, skal jeg innrømme at vi burde ta poeng på vår egen hjemmebane. Det er skuffende, oppsummerer superveteranen.

JAGENDE HELE VEIEN

Kampen i Nadderud Arena begynte bra. Haslum ledet 1-0. Men derfra og i de gjenstående 59 minuttene var det gjestene som var i føringen. Dog sto det 5-5 etter ti minutters spill. Men så gikk det ni minutter før Haslum klarte å score, mens Arendal på sin side var veldig effektive.

I andre omgang ledet Arendal hele veien. Men Haslum kappet hele tiden innpå, men klarte aldri å komme nærmere enn ett mål bak i protokollen, mens Arendal puttet på hele tiden.

– Vi blir jagende hele tiden for å prøve å komme ajour. Vi må kutte ned de dårlige periodene til tre-fire minutter. Da kan vi klare å overleve, forklarer Anders.

BIELENBERG TILBAKE

Igjen stilte Haslum uten Henrik Bielenberg og Felix Lunde. Ifølge Anders vil Henrik være spilleklar om et par ukers tid. Kanskje han rekker neste kamp mot Halden hjemme i Nadderud Arena om en og en halv uke?

– Med Henrik tilbake er mye gjort. Da har vi også flere strenger å spille på. Derfor er jeg ikke bekymret til tross for at vi er poengløse i dag, sier Anders.

PS 1: Anders Røe ble kåret til Haslums beste spiller. I samarbeid med Flisa Trykkeri får hjemmelagets beste spiller 1.000 kroner som skal deles ut til et veldedig formål. Anders bestemte at pengene går til Barneintensiven ved Rikshospitalet.

PS 2: Fire som ikke skuffer er Elisabeth Wahlund, Inge Lise Sveen, Ole-Petter Karlsen og Heidi Løken som igjen stiller med mopper i Nadderud Arena – de tre førstnevnte er klare for sin 19. sesong, mens sistnevnte er klar for sin 15. sesong. Slikt fortjener applaus.

Haslum: Thomas Langerud, Trond Tjemsland – Oscar Skinnarland, Anders Røe 7, Vegard Sørlie Tennfjord 1, Nicolay Hauge, Leopold M. Nicolaus 1, Nikoali Strickland 2, Benjamin Hallgren 7, Håvard B. Johannesen 1, Stian Brevik 6, Henrik Bielenberg, Aleksander Høiness, Philip Skjerve Slette, Martin Hovde 1, Kristian Gjestrud 4.

Toppscorer Arendal: Jørg W. F. Gjermundnes 6.

Utvisninger: Haslum 3×2 min., Arendal 3×2 min.

Tilskuere: 305 i Nadderud Arena.