Felix Lunde er ute i 12 måneder – Haslum

Felix Lunde er ute i 12 måneder

Igjen har Felix Lunde (22) blitt rammet av en alvorlig skade. Bakspilleren, som var tiltenkt en viktig rolle på årets Haslum-lag, har røket det fremre korsbåndet – noe som setter 22-åringen på sidelinjen i opptil 12 måneder.

HASLUM – ØIF ARENDAL, SØNDAG KL. 18:00

– Akkurat nå kjennes alt bare helt bedritent ut og kjedelig, sier ulykkesfuglen.

Fordi forrige sesong tok han det bakre korsbåndet og var ute et halvt års tid. Oppkjøringen til årets sesong var lovende – så lovende at 22-åringen var tiltenkt en viktig rolle av trener Tom-Eirik Skarpsno.

– Ja. Han har en imponerende fysikk og er en dyktig håndballspiller, sier treneren om Felix.

ERSTATTER

Det var på den siste treningen før seriepremieren mot Runar at det fatale skjedde. Nå venter operasjon. Men tidspunktet for inngrepet er uvisst fordi hevelsen må ned, han må klare å strekke benet fullt ut og han må opparbeide styrke i benet.

– Alt kjennes bare blytungt ut for tiden. Jeg må igjen sette håndballen på en pause. I tillegg skal også sinnet og hodet på plass. Dette er tydeligvis prisen for å bli best. Men det nytter ikke å sette seg ned å si at livet er urettferdig, sier Felix.

– Dette er bare trist. Dette skjedde på det verst tenkelig tidspunktet. Denne type skade er kanskje den mest alvorlige i håndball, supplerer treneren.

Tom-Eirik røper at Haslum må se seg etter erstatter for Felix. Han har allerede hatt kontakt med noen agenter.

Men kjenner vi kjempen Felix Lunde rett, skal han igjen kle seg i den røde drakten med nummer 3 ryggen neste sesong for så en gang spille håndball i en av de største klubbene i Europa.

– Det er planen, smiler Felix forsiktig.