Gode – men bare i førsteomgang – Haslum

Gode – men bare i førsteomgang

Elverum – Haslum 37-24 (16-14): Haslum utfordret seriefavoritten, men kun i en omgang. Deretter ble det «is i rubben» og tre røde kort på Bærums-laget.

La oss starte med det positive. Gjestene førte hele første omgang, selv om det var hjemmelaget som gikk til pause med en tomåls-ledelse. Bakerst herjet Thomas Langerud og fremme puttet Haslum-gutta ballen i mål anført av Benjamin Hallgren.

– Egentlig en god omgang av begge lagene og vi spiller bra seks mot seks, selv om vi var litt dårlige i returløpet, oppsummerer Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno de første 30 minuttene i Terningmoen Arena.

ADVARTE SPILLERNE

Den samme treneren advarte spillerne sine mot de første ti minuttene etter hvilen, akkurat som han gjorde i seriepremieren mot Runar sist onsdag. Det gikk som vi husker dårlig.

– Nå er det viktig å stå på de første ti minuttene av andre omgang, sa Tom-Eirik til Direktesport da lagene gikk til pause.

Men det gikk ikke noe bedre på Elverum heller. På de ti første minuttene scoret hjemmelaget åtte mål, mens gjestene måtte nøye seg med svært beskjedne to fulltreffere.

Under denne timinuttersperioden fikk Anders Røe direkte rødt kort. Et nytt rødt kort fikk samme lag etter 12 minutter da forsvarskjempen Håvard B. Johannesen røk på sin tredje to-minutter. Og bare for at søndag kveld ble «fullkommen», fikk Aleksander Høiness direkte rødt kort da det sto igjen noen minutter av kampen.

– Vi møter et bra lag. Kreftene våre tar slutt. Samtidig gjør vi mange dumheter i dag som ikke skal skje. Det er skuffende å se at vi holder på sånn. Vi er også maks uheldig da Anders får direkte rødt kort før det er spilt to minutter etter hvilen, oppsummerer Haslum-treneren etter 60 minutter.

PS: Lagkaptein og målgarantist Stian Brevik måttte kaste inn håndkleet søndag morgen grunnet sykdom.

Haslum: Thomas Langerud, Trond Tjemsland – Oscar Skinnarland 2, Anders Røe 1, Vegard Sørlie Tennfjord 3, Nicolay Hauge 2, Lasse Sunde Lid 1, Leopold M. Nicolaus 1, Nikolai Strickland 1, Benjamin Hallgren 6, Håvard B. Johannesen, Aleksander Høines 2, Philip Skjerve Slette, Martin Hovde 2, Kristian Gjestrud 2, Even Haugli.

Toppscorer Elverum: Orri Freyr Thorkelsson 10.

Utvisninger: Elverum: 4×2 min., Haslum: 4×2 min. og 3 røde kort.

Terningmoen Arena: 890 tilskuere.