Tapte klart for Drammen – Haslum

Tapte klart for Drammen

(HASLUM – DRAMMEN 25-36 (12-17): Med flere nøkkelspillere utilgjengelig ble det en tung dag på jobben for Haslum mot Drammen fredag kveld i Nadderud Arena.

Anders Røe, Henrik Bielenberg, Benjamin Hallgren, Kristian Gjestrud, Aleksander Høiness, Philip Slette og Trond Tjemsland manglet alle på lagoppstillingen til hjemmelaget, men Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno hadde håpt å få se noe litt annet.

– I dag viser vi at vi vil, men det er alt for dårlig å tape med 11. Målvakta deres stenger totalt de første ti, men etter det kom vi oss bra inn igjen i kampen etter en trøblete start. Martin (Hovde) leverte en strålende førsteomgang med seks mål, blant annet, sier Haslum-treneren.

Drammen så seg fra ledelsen 1-0 aldri tilbake. Til pause ledet gjestene 17-12.

– Andre omgang bærer preg av for mye enkle feil. Nå er det uansett viktig at vi får så mange som mulig tilbake på banen igjen. Foreløpig har vi ikke spilt en treningskamp med fullt mannskap, heller ikke hatt en vanlig økt med fullt lag, sier han.

Kommende onsdag venter Nordstrand i første runde i cupen, et oppgjør som spilles på bortebane i Nordstrand Arena.

Og 1. september er det seriestart – Runar – Haslum i Runarhallen.

KAMPFAKTA
Haslums målscorere: Martin Hovde 6, Erik Svendsen 4, Felix Lunde 4, Nicolay Hauge 2, Nikolai Strickland 2, Håvard Johannesen 2, Jacob Jensen 2, Leopold Mortvedt 1, Lasse Sunde Lid 1 og Vegard Tennfjord 1.
Drammens toppscorer: Hermann Vildalen, 7 mål.