Dominic til Kristiansand Topphåndball – Haslum

Dominic til Kristiansand Topphåndball

Haslum Håndballklubb og Kristiansand Topphåndball er kommet til enighet om en overgang for Dominic Grimstad. Linjespilleren hadde selv et sterkt ønske om at klubben skulle innfri ønsket, og dette har klubben nå gjort.

– Det er vemodig, men vi ønsker å takke Dominic for alt han har bidratt med, den positive energien han har spredt og ønsker han alt godt og lykke til videre, sier sportslig leder Martin Steinseth.

Det var Tom-Eirik Skarpsno som satt i sjefsstolen da den nå 26 år gamle håndballspilleren kom til Nadderud Arena fra Bodø foran 2016/17-sesongen.

Nå forlater Grimstad rødtrøyene to uker før seriestart og sitter igjen med vennskap for livet og mange gode minner.

– Jeg er veldig glad for at jeg grep sjansen og kom til Haslum som den gang en relativt ung gutt. Jeg har vokst, utviklet meg mye som spiller og person, og ikke minst fått oppleve Europa-cup, cupgull og god stemning i Nadderud Arena. Jeg kommer til å savne Haslum, men jeg skal følge godt med fra utsiden, sier Grimstad.

Haslum-treneren er klar på at Haslum har gode erstattere når Grimstad nå forlater klubben drøye to uker før seriestart.

– Vi har rutinerte Vegard (Tennfjord) og samtidig meget spennende Martin Hovde og Philip Slette som vi gleder oss til å jobbe med, sier Skarpsno.

Grimstad er allerede på plass i Kristiansand og følgelig spiller han heller ikke kveldens kamp mot Drammen.

Dominic Grimstad har spilt 118 kamper og scoret 183 mål for bærumsklubben.

Haslum Håndballklubb takker Dominic for innsatsen og ønsker lykke til videre!