– Langt fra bekymret – Haslum

– Langt fra bekymret

– Men nå er det på tide å vinne kamper, også treningskamper, sier Haslums venstrekant Stian André Brevik etter 28-23 mot nyopprykkede Kristiansand Topphåndball i Skjærgårdslekene lørdag.

Etter en energiløs og – beklager utrykket – rett og slett elendig første kamp mot FyllingenBergen i Nøtterøyhallen torsdag, var det en annen gjeng som møtte opp til kamp lørdag.

Det merket også Haslums ballvirtous.

– Vi var enige om et par enkle punkter før kampstart, og de fleste av dem kan vi skriver under på at vi klarte å gjennomføre. Det gikk mest på energi og ønske om å ville vinne. Det manglet fullstendig på torsdag, innrømmer han.

Fredag spilte Haslum mot Runar – men den kampen overlot Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno til unggutta som ikke gjorde seg bort, tross det ble tomålstap.

PÅ TIDE Å VINNE

Haslum og Kristiansand fulgte hverandre tett gjennom de første 30 minuttene i Nøtterøyhallen.

Men utallige bom fra seks meter, både i den første og andre omgangen, ble for utslagsgivende på resultattavla til slutt. Det også til tross for at Thomas Langerud nok en gang leverte i god stil i skadefraværet til Trond Tjemsland.

– Vi er veldig gode på trening. Der sitter spillet som det skal. Det handler bare om å være litt kaldere i avslutningsøyeblikkene, og ikke sette ballen midt på målvakt hver gang. Det var det som var forskjellen på oss og Kristiansand i dag, for bakover sto vi bra, mener Brevik.

– Jeg er langt fra bekymret for sesongen. Jeg vet at hvis vi vil så kan vi være mye bedre enn dette og hamle opp med de aller beste i Norge, avrunder ham.

Som i likhet med lagkompisene får mulighet til å revansjere seg allerede i morgen. Da møter Haslum enten Bækkelaget eller Nøtterøy i en plasseringskamp. Tidlig avkast er det også – klokken 09:30. Kampen ser du på handballtv.com.