Purungt Haslum-lag med full kontroll – Haslum

Purungt Haslum-lag med full kontroll

(HASLUM – FOLD, (14-8, 21-13) 33-20): Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno sendte 12 av 17 spillere født på 2000-tallet ut i kamp mot 1. divisjonslaget Fold i Nadderud Arena. Resultatet? 13-målsseier.

Men Haslum-sjefen startet «trygt». Dominic Grimstad, Thomas Langerud, Benjamin Hallgren, Felix Lunde og Kristian Gjestrud sørget for at hjemmelaget seilte i fra – allerede fra start.

– Dette var mye bedre enn kampen mot BSK, tross vi møtte dårligere motstand. Det var bedre tempo og det var stort sett greit gjennomført. Godt å se at en del av unggutta også viser seg frem, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Med Trond Tjemsland, Stian Brevik, Anders Røe, Nikolai Strickland, Henrik Bielenberg, Martin Hovde, Nicolay Hauge, Aleksander Høiness (LM02) og Philip Slette (LM02) ute av kamptroppen, gikk det unge Haslum-laget til pause etter 20 minutter med ledelse 14-8.

Målene fortsatte å renne inn, samtidig som 13 spillere tegnet seg på scoringslista i løpet av kampen.

Thomas Langerud sto nok en bra kamp og slapp kun inn fem baller i 2. omgang – dermed gikk Haslum til de 20 siste minuttene med ledelse 21-13.

Og de siste 20 fortsatte i samme spor som de første 40 minuttene.

Til slutt gikk Haslum seirende ut av bærumsduellen med 33-20.

Haslum spiller neste treningskamp søndag. Da står Kolstad på motsatt banehalvdel i Nadderud Arena kl. 14:00. Billetter til oppgjøret legges ut i morgen.

HASLUM – FOLD 33-20
Haslums lag: Thomas Langerud, Even Snersrud: Kasper Hattestad, Jonas Johansson-Kjellerød 1, Kristian Gjestrud 1, Dominic Grimstad 2, Benjamin Hallgren 2, Erik Felumb Nerli 2, Kasper Bjanes Iversen 2, Oscar Skinnarland 2, Even Haugli 2, Felix Lunde 4, Lasse Sunde Lid 4, Jacob Jensen Rodahl 4 og Leopold Mortvedt Nicolaus 5.