– Ros til Thomas, men ris til resten av laget – Haslum

– Ros til Thomas, men ris til resten av laget

Haslum – Bækkelaget 26-28 (12-16). Hadde det ikke vært for Thomas Langerud mange gode redninger, ja da hadde Haslum tapt treningskampen mot Bækkelaget med langt styggere sifre.

– Ros til Thomas, mens resten av laget får ris, oppsummerer Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

– For min del er det klart veldig hyggelig å få ros. Jo, jeg hadde noen bra redninger på distanseskudd, som jeg vanligvis har slitt med, svarer den talentfulle målvakten som er inne i sin fjerde sesong på A-laget.

Thomas sto samtlige 60 minutter i Nadderud Arena.

Tidligere har veteranmålvakt Trond Tjemsland sagt at han ser frem den dagen da Thomas skal utfordre ham om målvaktplassen.

– Det skal han virkelig få denne sesongen, gliser Thomas som alltid er keen på mer og mer spilletid.

– Jeg skal få ut enda mer av mitt potensiale. Jeg trener mer riktig og spiser mer riktig – slik at jeg går inn i denne sesongen med den innstillingen at den skal bli min. Jeg har rett og slett lyst til å bli god.

– Hvor god? undrer vi.

– OL i 2028 – der skal jeg stå for Norge.

– Moro at Thomas har mange gode redninger. Han er klart vår bestemann. Og Thomas blir en reel utfordrer til Trond. Jeg er ikke i tvil om at han blir en viktig bidragsyter for oss. Vi er avhengig av ham, sier treneren.

ENERGILØST

Om det som ble prestert ute på banen, oppsummerer Tom-Eirik det med tre punkter:

– Energiløst, tempofattig og lite skudd fra distanse.

Allerede torsdag kommer Fold til Nadderud Arena.

– Da må vi være mer påskrudd. Vi må stille opp uansett hvem vi møter.

PS: Det var ett lyspunkt til i tillegg til Thomas. Moro å se publikum i hallen igjen. Velkommen tilbake.

Haslum: Thomas Langerud, Mathias Kongsparten – Oscar Skinnarland, Felix Lunde 2, Anders Røe 3, Vegard Sørlie Tennfjord 1, Lasse Sunde Lid, Leopold M. Nicolaus 1, Nikolai Strickland 2, Dominic Grimstad 3, Benjamin Hallgren 6, Stian Brevik 4, Kristian Gjestrud 2, Martin Hovde 2, Håvard B. Johannesen, Jacob Jensen Rodahl.

Toppscorer BSK: Peter Dahl Christensen 5 og Aksel Strupstad 5.

Utvisninger: Haslum 3×2 min., BSK 1×2 min.